Tribunalul Federal din Australia va publica motivarea legată de decizia în Cazul Djokovic

19 ianuarie 2022

A╚Öa cum anun╚Ťase judec├ótorul James Allsop, duminic─â, Tribunalul Federal din Australia va publica m├óine (joi, 20 ianuarie) decizia ├«n Cazul Djokovic. Campionului s├órb i-a fost anulat─â viza de ╚Öedere ├«n ╚Ťara continent, de c─âtre Ministrul Imigra╚Ťiei, iar justi╚Ťia a confirmat decizia. Astfel c─â Djokovic a fost nevoit s─â p─âr─âseasc─â Australia.

image
Novak Djokovic a fost expulzat din Australia fiindc─â nu este vaccinat (Foto: EPA-EFE)

Tribunalul Federal va da publicit─â╚Ťii motivarea hot─âr├órii luate de cei trei judec─âtori ├«n unanimitate. Aceasta va fi prezentat─â ├«ntr-o sesiune ce va fi difuzat─â pe internet de c─âtre judec─âtorul James Allsop.

Djokovic riscă să nu poată juca tenis nici în Spania

Novak Djokovic ar putea avea probleme pentru c─â nu este vaccinat anti-COVID-19 ╚Öi la alte turnee din circuitul ATP. Dup─â ce organizatorii ├«ntrecerii de la Roland Garros au precizat c─â niciun juc─âtor nu va fi ├«nscris dac─â nu este imunizat contra noului coronavirus ╚Öi ├«n Spania se va adopta o decizie similar─â. Mai precis, purt─âtorul de cuv├ónt al Guvernului de la Madrid, Isabel Rodriguez, a declarat c─â Novak Djokovic va fi nevoit s─â se vaccineze dac─â vrea s─â participe la turnee ├«n Spania. "Ceea ce trebuie s─â fac─â Djokovic este s─â se vaccineze. Acesta ar fi cel mai bun lucru de f─âcutÔÇŁ, a spus Isabel Rodriguez ├«ntr-o conferin┼ú─â de pres─â, c├ónd a fost ├«ntrebat─â dac─â liderului ATP i se va permite s─â concureze ├«n Spania dup─â ce a fost expulzat din Australia deoarece nu este vaccinat. "Nu este suficient s─â fii bun pe teren, trebuie s─â fii bun ┼či ├«n via┼ú─â. C├ónd e┼čti un sportiv de elit─â, sunt mul┼úi care te urm─âresc ┼či este important s─â fii un exemplu", a afirmat Rodriguez, care a confirmat cele spuse luni de c─âtre premierul spaniol Pedro Sanchez: "Orice sportiv care dore┼čte s─â concureze ├«n ┼úara noastr─â trebuie s─â respecte regulile de s─ân─âtate ale Spaniei". Ori ├«n prezent, ├«n ╚Ťara din Peninsula Iberic─â, regulile de s─ân─âtate impun ca oamenii s─â prezinte un certificat de vaccin, un test PCR negativ sau un certificat care arat─â c─â a fost infectat cu noul coronavirus.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg