Un apropiat al lui Schumacher, în conflict cu familia sa: „Îmi interzic să îl văd”

Cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher și i-a apărat interesele în marele circuit, Willi Weber, povestește perspectiva sa despre situația fostului campion mondial de Formula 1. 

În urmă cu 10 ani, Michael Schumacher suferea îngrozitorul accident la schi (FOTO: Getty Images)
În urmă cu 10 ani, Michael Schumacher suferea îngrozitorul accident la schi (FOTO: Getty Images)

Omul de afaceri susține că este în conflict cu familia lui Michael Schumacher: cu toate că i-a gestionat interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, n-ar fi avut acces niciodată să-l viziteze pe german, de când acesta s-a întors în Elveţia, unde locuieşte, informează presa franceză.

„Regret foarte mult și mă învinovățesc”

Astfel, la 10 ani de la ghinionistul accident de schi, suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, pe 29 decembrie 2013, WIlli Weber pare să-şi fi pierduat speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot. „Când mă gândesc, acum, la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea... Nici o veste pozitivă, după 10 ani! Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez, dintr-un motiv care îmi scapă”, a declarat acesta pentru presa germană. Omul de afaceri a adăugat, totuşi, că a făcut o greşeală că nu l-a vizitat rapid pe fostul sportiv, atunci când acesta se afla în comă la Spitalul Universitar din Grenoble şi avea o hemoragie cerebrală gravă: „Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc! Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital. Am plâns ca un câine, după accidentul său. M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina... Ca şi faptul că soţia sa, Corinna, nu mai permite niciun contact”.
Doar că  numărul persoanelor care au acces să-l viziteze pe Michael Schumacher în casa sa din Gland, Elveţia, este extrem de redus: doar cei consideraţi extrem de apropiaţi de familia lui îl pot vedea, unul dintre cazuri fiind cel al lui Jean Todt, fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism şi, de asemenea, conducătorul Scuderiei Ferrari, în perioada în care fostul pilot neamț se afla la apogeul carierei sale - toți mizând pe discreție, în ceea ce privește oferirea informațiilor despre starea lui Michael Schumacher. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net