Mutu își pregătește debutul la CFR Cluj. Ce a spus la prezentarea oficială

Ultima actualizare:

CFR Cluj se va duela cu FC Voluntari, acasă, într-un meci care se va disputa, luni, de la ora 20.00, fiind televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport și contând pentru etapa cu numărul XXIII din Superliga României. Partida de fotbal va fi una cu însemnătate pentru Adrian Mutu, fiind meciul de debut pe banca tehnică a ardelenilor. 

Adrian Mutu pregătește debutul la CFR Cluj (FOTO: Facebook)
Adrian Mutu pregătește debutul la CFR Cluj (FOTO: Facebook)

Înaintea celui dintâi meci al său ca antrenor al formației din Gruia, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a fost prezentat oficial într-o conferință de presă. „În ceea ce privește contractul, pentru mine, în momentul acesta, banii nu sunt importanți, e o investiție pe care o fac în mine însumi, e o provocare mare să fiu la un club de acest gen și sper să și confirm. De aceea, pentru mine, banii sau alte lucruri nu au contat. Eu vreau să mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, ne așteaptă meciuri grele, sper să pot să le arăt tuturor și să demonstrez de ce sunt în stare, împreună cu echipa. Ținând cont de cum ne aflăm în clasament și de distanța care este între noi și FCSB, dar și între noi și celelalte, care nu e foarte mare, trebuie să fim foarte atenți și să ne gândim doar la noi, să o luăm joc cu joc, fără să ne uităm la ceilalți. Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînviem spiritul pe care l-a avut CFR, în anii trecuți - acela de învingători. Așa cum spuneam, putem spune încet-încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare. Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă de prezentare.
„Briliantul” o preia pe CFR Cluj de pe locul trei în Superliga României, cu 36 de puncte în 22 de meciuri, având un bilanț de 10 victorii, șase remize și tot atâtea înfrângeri. Comparativ, FC Voluntari se află pe a 13-a poziție din cele 16 posibile, după șase partide câștigate, șapte egaluri și nouă meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net