Mutu, primele comentarii ca antrenor al lui CFR Cluj: planurile „Briliantului”

La câteva zile de la vestea că va prelua banca tehnică a lui CFR Cluj, Adrian Mutu a oferit primele declarații oficiale din noua ipostază, acordând un interviu, miercuri, clubului din Gruia.

Adrian Mutu, noul antrenor al lui CFR Cluj (FOTO: Facebook)
Adrian Mutu, noul antrenor al lui CFR Cluj (FOTO: Facebook)

„Am gânduri măreţe! În primul rând, e o onoare să fiu la o echipă aşa de titrată cum este CFR, mă bucur că am ajuns, până la urmă şi sper să facem lucruri bune împreună. Campionatul nostru a crescut, în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR mă şi responsabilizează, pentru că nu avem prea multe şanse, avem doar una, aceea de a câştiga! Nu avem alt obiectiv, decât acela de a ne lupta pentru titlu şi, bineînţeles, pentru grupele europene, dacă se întâmplă acest lucru. Alte obiective la acest club de mulţi ani nu sunt”, a declarat Adrian Mutu.

„O să muncesc mai mult de 100%!”

Antrenorul de 45 de ani a mai spus că şi-ar dori un fotbal spectaculos, pe placul publicului, dar, dacă este pus în ipostaza de a alege, crede că rezultatul este cel mai important: „Sper să câştigăm multe meciuri, acesta este obiectivul meu principal. Important este să menţinem acest spirit de învingători care este la CFR de mulţi ani. De câte ori am venit la Cluj, m-am simţit bine. Am avut, întotdeauna, o relaţie foarte bună cu publicul din Cluj. Le promit suporterilor să o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul pentru acest club şi o să încerc să am rezultate pe măsură!”, a concluzionat Adrian Mutu. 
Tehnicianul o preia pe CFR Cluj de pe locul doi, cu 36 de puncte, la 11 puncte distanță de prima poziție și având drept obiectiv principal să se bată la titlu. Adrian Mutu va debuta la partida împotriva celor de la FC Voluntari, programată luni, 29 ianuarie, de la ora 20.00, contând pentru etapa a XXIII-a din Superliga României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net