Cea mai frumoasă patroană din România! „Am decis să fac ce vreau eu și să merg pe principiile mele”

Este cea mai frumoasă patroană din fotbalul românesc și plănuiește să ajungă cât mai departe în acest sport! În vârstă de numai 26 de ani, Cătălina Andreea Niţu nu doar că este patroana clubului FC New Champions, dar este și antrenoare!

Cea mai frumoasă patroană din România din fotbalul românesc. Foto: colaj/Instagram
Cea mai frumoasă patroană din România din fotbalul românesc. Foto: colaj/Instagram

Cătălina Andreea Niţu trăiește visul multora dintre noi! Nu doar că antrenează la clubul de fotbal FC New Champions, dar este și patroana acestuia! Tânăra deja are licența de antrenor și își dorește să poată ajunge până la cateogria maximă, licența Pro. Însă, până va reuși acest lucru, lucrează alături de copii care doresc să învețe fotbal.

Tânăra a mai antrenat la două cluburi, însă nu a fost mulțumită de modul în care se lucra acolo, așa că a decis să își deschidă propriul ei club. „Am antrenat la două cluburi, nu prea mi-a plăcut ce se întampla acolo şi am decis să-mi deschid propriul club, să fac exact cum vreau eu şi să merg pe principiile mele.”, a povestit Cătălina Andreea Nițu, conform orangesport.ro.

Cea mai frumoasă patroană antrenează la propriul club de fotbal

Antrenoarea a spus că cei mici sunt la vârsta la care trebuie să practice fotbalul pentru plăcere, nu neapărat pentru rezultate. „Dacă mă axam pe a deschide clubul doar pentru bani, vedeai acum 100 de copii. M-am axat să formez grupa de 2015 pe care o şi antrenez. La vârsta aceasta trebuie să facă de placere, mai puţin să joace pentru rezultat, ceea ce e o mare greşeală, deoarece întâlnesc des chestia asta. Toţi antrenorii sunt pentru rezultat la vârsta lor”,  mai spus aceasta.

Antrenoarea este fan a echipei Rapid, iar pe lângă fotbal, o altă pasiune a ei este să posteze poze sexy pe rețelele de socializare. Din păcate, acestea atrag și unele comentarii pe care Cătălina nu le apreciază.

„Îmi dau mesaje. Replica obişnuită? Că facem un antrenament sau ma antrenezi şi pe mine? Sau cum o fată ca tine poate să fie antrenoare? De ce ai ales fotbalul?”, povestește antrenoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net