CFR Cluj, față-n față cu o campioană europeană. Care este echipa care-l bagă în sperieți pe Petrescu

Ultima actualizare:

Echipa CFR Cluj a aflat posibila adversară pe care o va avea în turul doi preliminar, asta dacă reușește să treacă de Pyunik Erevan. Și, de data asta, vorbim de o echipă ce s-ar putea să le dea bătăi de cap clujenilor. 

Meciul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan se va disputa, miercuri seară, la ora 21:30. Dacă clujenii vor trece de această echipă, vor trebui să se confrunte cu campioana din Luxemburg, Dudelange, potrivit prosport.

CFR Cluj vs. Dudelange?

În meciul anterior din tur, CFR Cluj a înregistrat o remiză împotriva campioanei Armeniei, având scorul de 0-0. Așadar, Clujul trebuie să câștige meciul următor, dacă dorește să se califice în turul al doilea preliminar. 

Urmărește și: CFR Cluj s-a făcut de râs în Armenia: 0-0 cu Pyunik Erevan în Liga Campionilor

Cât despre Dudelange, echipa a trecut de FK Tirana, campioana Albaniei, cu un scor de 1-0 în tur și 2-1 în retur. Totuși, CFR Cluj nu s-ar afla pentru prima dată împotriva ei. Clujenii s-au mai confruntat cu campioana din Luxemburg în 2018, în play-off-ul Europa League. Din păcate, rezultatele au fost cam slabe – 0-2 în tur și 2-3 în retur. 

Chiar și așa, până la ei, CFR Cluj trebuie să treacă de Pyunik. Totuși, Dan Petrescu nu este foarte încrezător în clujeni. Pyunik s-a antrenat timp de 8 zile doar pentru acest meci, iar clujenii au fost nevoiți să se antreneze precum două echipe - unii pentru Supercupă, alții pentru meciul cu Pyunik. 

Vezi mai multe informații despre acest subiect: Dan Petrescu se teme de Pyunik pentru că a venit cu charter-ul

„Diferența dintre noi și Pyunik este că ei s-au antrenat 8 zile doar pentru meciul ăsta, noi am fost plecați, a fost greu să antrenez două echipe, unii pentru Supercupă și unii pentru acest meci. Mi-e frică cel mai mult că jucătorii care nu au jucat în Supercupă nu s-au mai antrenat în ultimele 8 zile, astăzi va fi primul antrenament împreună cu toată lumea.”, a declarat Petrescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net