CFR Cluj - FCSB, un meci care poate decide titlul

Prima mare confruntare a play-off-ului Superligii va avea loc duminică seară, la Cluj-Napoca. CFR, câștigătoarea ultimelor cinci titluri de campioană, primește vizita eternei rivale, FCSB. Meciul va avea loc de la ora 21.00.

FCSB s-a impus în trei din ultimele patru meciuri cu CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
FCSB s-a impus în trei din ultimele patru meciuri cu CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Dacă ar fi să ne luăm după clasament, CFR pornește cu prima șansă, pentru că joacă acasă și pentru că are un punct avans față de bucureșteni. Însă acesta e singurul capitol la care ardelenii par mai buni decât „roș-albaștrii”. Pentru că la restul lucrurile sunt înclinate serios de partea vizitatorilor de diseară. În primul rând, aceștia par mai în formă decât echipa lui Dan Petrescu, care pare că se chinuiește de la primul până la ultimul minut de joc.

Apoi, în trei din ultimele patru partide, inclusiv în două disputate chiar la Cluj-Napoca, victoria a revenit celor de la FCSB. Nu în ultimul rând, estimările de pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, spun că FCSB are o valoare a lotului mai mare decât a adversarei. Astfel, bucureștenii au o valoare totală de 33,88 milioane de euro, în timp ce adversarii lor au o cotă totală de 28,9 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător de pe teren va fi căpitanul oaspeților, Darius Olaru, care e estimat la 5,3 milioane de euro. E urmat de coechipierul său, Octavian Popescu, dar și de fundașul CFR-ului, Andrei Burcă, ambii cotați la 4 milioane de euro. Podiumul cotelor e completat de Cristi Manea, fundașul clujenilor fiind estimat la 3 milioane de euro.

O altă partidă interesantă va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, la Ovidiu, acolo unde Farul primește vizita Universității Craiova. Sunt două dintre cele mai în formă formații din campionat, chiar dacă oltenii au încheiat cu două remize primele partide din play-off. E adevărat, disputate împotriva CFR-ului și celor de la FCSB.

Se știu semifinalele din Cupa României

S-au stabilit semifinalele Cupei României și, pentru prima dată în istoria competiției, toate vin din Ardeal. Mai mult, două sunt din Cluj-Napoca și există șlanse să avem o finală între ele! După disputarea sferturilor de finală, în penultimul act se vor întâlni U Cluj cu UTA și Sepsi cu CFR Cluj. Semifinalele vor avea loc la 26 aprilie, iar finala la 24 mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net