S-a produs minunea! Cine e noul antrenor al FCSB și ce salariu ia de la Becali

Ultima actualizare:

Surpriză pentru fanii vicecampioanei. Elias Charalambous, un tehnician cipriot în vârstă de 41 de ani, a bătut palma cu Gigi Becali și este noul antrenor al lui FCSB. Ce salariu o să încaseze acesta.

Gigi Becali și-a găsit un nou antrenor. Foto: Click.
Gigi Becali și-a găsit un nou antrenor. Foto: Click.

Elias Charalambous a semnat un contract până în 2024

Patronul lui FCSB vorbise încă de ieri dimineață despre venirea cipriotului. Antrenorul a ajuns la București miercuri seară, iar între timp a semnat un contract până în 2024 cu vicecampioana României.

„Burghel o să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace”

Omul de afaceri s-a amuzat atunci când a vorbit despre venirea noului antrenor la FCSB, spunând că o să-l pună pe Burghel să-i spună noului angajat ce jucători are voie să joace. „O să punem pe cineva şi o să-l invităm pe Burchel (n.r. directorul Şcolii Federale de Antrenori) să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace (n.r. – râde). O să fie un antrenor străin. Cred că cipriotul, da. A jucat prin România (n.r. Elias Charalambous). Mai multe ştiu cei de la club”, declara Gigi Becali.

Leafă de 5.000 de euro pe lună pentru cipriot

Deja s-a aflat și ce leafă a reușit să obțină cipriotul de la Gigi Becali. Mai exact, lui Elias Charalambous o să îi intre în buzunar de la FCSB 5.000 de euro pe lună, scriu cei de la  Gazetei Sporturilor

Charalambous nu este străin de țara noastră. Cipriotul a mai fost în România, în calitate de fotbalist, la FC Vaslui, pentru care a bifat 18 meciuri și un gol. Acesta a revenit în România la aproape 10 ani de la despărţirea de Vaslui.

FCSB, a 3-a în Superligă

Cu 30 de puncte, FCSB este doar a 3-a în Superligă. Vicecampioana se află la cinci puncte de liderul Farul și la trei de CFR Cluj. Luni, FCSB va juca la Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 6, în a doua etapă a play-off-ului.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net