CFR Cluj se împiedică de Hermannstadt. Ardelenii puteau încheia anul pe locul 1

Campioana României a ratat posibilitatea să încheie anul 2022 pe primul loc în Superliga României, după ce a fost învinsă, marți, de FC Hermannstadt. Deși pe teren propriu, ardelenii n-au reușit mare lucru, fiind înfrânți cu 0-1. 

CFR Cluj încheie anul cu o înfrângere (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj încheie anul cu o înfrângere (FOTO: Sportpictures)

„Am făcut şi eu greşeli, dar au făcut şi ei. Însă nu trebuia să fac nici o schimbare în repriza a doua, pentru că nu au adus nimic nou. O înfrângere care atârnă mult. Mai că îmi pare rău că de mâine nu o să reîncep antrenamentele. A fost un an foarte greu. Acum, după meciul cu FCSB jucătorii nu s-au mai concentrat, şi-au luat bilete de avion, se gândeau la vacanţă şi ne-a dat Dumnezeu ceea ce am meritat. Fotbalul se joacă pe goluri şi adversarii au ştiut foarte bine ce au de făcut. Ei au avut zece zile să pregăteasca acest meci, au făcut-o foarte bine. Felicitări lui Măldărăşanu (n.r. tehnicianul lui FC Hermannstdt), care este un antrenor foarte bun”, a declarat Dan Petrescu, după meciul din Liga 1.
Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora s-a arătat supărat pe seama partidei: „Am fost cu toţi penibili, nu am ţinut de minge. Nu am fost bine de la început de meci, am avut poate una sau două ocazii. Ei s-au apărat foarte bine, au stat bine tactic, dar eu cred că au avut mai multă dorinţă de victorie. Acum o să avem două meciuri grele şi trebuie să învingem ca să mergem pe primul loc. Însă pe primul loc trebuia să trecem în seara asta, nu la următorul meci. E vina noastră, trebuie să ne asumăm asta!”.

În schimb, Marius Măldărășanu a savurat din plin victoria echipei sale: „Este un rezultat neaşteptat! Până la urmă sunt campionii, am plecat din poziţie de outsideri, era şi normal. Îmi felicit băieţii pentru că au crezut până la capăt, chiar şi la faza golului, erau pe bancă oameni care spuneau să batem scurt, dar nu puteam face asta. A fost un an bun, cu un parcurs foarte bun în sezonul regular. Era clar că ştim totul despre ei, dar depindem de detalii, de decizii. Jucătorii mei au dat totul, am avut momente când am suferit, au crezut însă în această victorie, povestea continuă”. 
CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasamentul intern, la un singur punct distanță de lideurl Farul Constanța, după 14 victorii, două egaluri și cinci înfrângeri. De cealaltă parte, FC Hermannstadt se află pe a șasea poziție, după nouă meciuri câștigate, șase remize și tot atâtea înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net