Dan Petrescu, supărat și la victorie. Cum a reacționat după meciul câștigat cu Iași

CFR Cluj a câștigat meciul de fotbal disputat împotriva lui Poli Iași, sâmbătă și încheiat cu 2-1 în favoarea ardelenilor. Totuși, tehnicianul formației din Gruia s-a arătat nemulțumit de victorie, având o serie de reclamații la conferința de presă de după meci și susținând că gruparea sa a riscat chiar să piardă partida din Superliga României.

Dan Petrescu, nemulțumit de ultimul meci al echipei sale (FOTO: Facebook)
Dan Petrescu, nemulțumit de ultimul meci al echipei sale (FOTO: Facebook)

Ardelenii au primit vizita moldovenilor pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, începând meciul în forță, prin două goluri marcate în șase minute: Mohammed Kamara (10') și Louis Munteanu (16'). Apoi, din minutul 76, CFR Cluj a evoluat în inferioritate numerică - Kamara a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis mai devreme la vestiare. Pe final, Mihai Bordeianu a micșorat diferența (88'), iar meciul s-a încheiat 2-1 pentru ardeleni.

Ce l-a deranjat pe cel poreclit „Bursucul”

Dan Petrescu a comentat maniera de arbitraj, declarând că echipa sa risca chiar înfrângerea, din pricina alegerilor „centralului”: „Din păcate dacă nu greşim noi, greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj, în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da «galben» la primul fault! Kamara a jucat cu frică, după ce a încasat cartonaşul. Al doilea fault... Am văzut «roşu» la Simao mai clar! N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit, fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi. Normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia «galben» sau «roşu». A şi luat uşor «galben», iar normal e să fii mai atent, când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi! Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Niculescu si Gabriela Ruse (Facebook) jpg
Otelul Craiova (Sportpictures) jpg
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net