Ganea, rămas fără permis: a fugit de poliție și n-avea documentele obligatorii

Ionel Ganea nu va mai putea conduce mașina o lună de zile, după ce a rămas fără permis, chiar în ziua amicalului disputat de România cu Irlanda de Nord și chiar în apropierea stadionului Arena Națională.

Ionel Ganea, fără permis pentru 30 de zile (FOTO: Sportpictures)
Ionel Ganea, fără permis pentru 30 de zile (FOTO: Sportpictures)

Potrivit informațiilor oferite de Poliție, fostul fotbalist nu a oprit la semnalele agenților, iar în cele din urmă, când s-a reușit efectuarea controlului, nu avea documentele obligatorii. Ganea a fost dat jos din mașina personală și urcat pe bancheta din spate a mașinii de Poliție și, în cele din urmă, sancţionat pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa actelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, arată o informare oficială.

Dat jos din mașina personală și luat pe sus de jandarmi 

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.
În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”
, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Soția fostului fotbalist: „Nu făcuse nimic”

Pe de altă parte, soția sa, Monica Ganea, a oferit o altă variantă a situației. „Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână!». El le-a zis: «Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos”». Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic... Pentru că sunt de la Poliție au putut”, a declarat aceasta, potrivit gsp.ro. 
În comunicatul Poliției se mai menționează că fostul jucător a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. Conform Brigăzii Rutiere, Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei pentru că nu a oprit la semnalul Poliției și pentru că nu avea documentele obligatorii, rămânând totodată fără permis. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net