Miodrag Belodedici, rămas fără permis pentru trei luni, după ce a condus băut

La scurt timp după ce a impresionat suflarea iubitoare de fotbal prin condiția sa fizică excelentă și prin determinarea arătate, întocmai ca odinioară, pe teren, Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins conducând, în ciuda faptului că ar fi consumat alcool.

Miodrag Belodedici va fi pieton pentru trei luni (FOTO: Sportpictures)
Miodrag Belodedici va fi pieton pentru trei luni (FOTO: Sportpictures)

Potrivit celor transmise, luni, de Brigada Rutieră, fostul internaţional a fost descoperit pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti și, în urma verificărilor, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reacția fostului mare jucător de fotbal

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate. Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a fost reacția lui Belodedici, potrivit „Libertatea”.
„La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul Bucureşti. Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML”, este mesajul transmis de Brigada Rutieră.
În urma celor petrecute, Belodedici a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
romania bucurie jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net