Motive de îngrijorare la Rapid: Adrian Mutu, pe lista unei echipe din străinătate

Rapid riscă să rămână fără antrenor, în această vară, potrivit zvonurilor din presa turcă. Jurnaliștii din „Țara Semilunei” notează că tehnicianul în vârstă de 44 de ani s-ar afla pe lista lui Neftci Baku.

Adrian Mutu, în vizorul unei grupări azere (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu, în vizorul unei grupări azere (FOTO: Sportpictures)

Concret, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, fosta campioană a Azerbaidjanului a rămas fără un ocupant al băncii tehnice, iar conducătorii clubului au pornit căutările. Laurențiu Reghecampf a a lăsat echipa pe locul al treilea, cu 22 de puncte în spatele campioanei FK Qarabağ și a pierdut finala Cupei, 0-1 cu Gabala, fiind motivele care i-ar fi adus sfârșitul. În perspectivă, Neftci Baku va juca în turul doi preliminar al Conference League, unde o va întâlni pe câştigătoarea „dublei” dintre FK Željezničar şi Dinamo Minsk. 

Un milion de euro, salariul anual pe care l-ar avea la clubul azer

Ziarele din Turcia spun că Neftci Baku ar fi negociat cu Sergen Yalçın, fostul „elev” al lui Mircea Lucescu la Galatasaray Istanbul, fără a ajunge, însă, la o înțelegere. În acest context, Adrian Mutu ar fi privit ca o alternativă pentru a prelua echipa azeră, suma vehiculată ca venit anual ridicându-se la impresionanta valoare de un milion de euro. Totodată, speculațiile consemnează și interesul unui club de fotbal din Golf, despre care conducerea grupării din Superliga României ar fi aflat deja. 
Înapoi în timp, Adrian Mutu a acceptat să preia Rapid, în primăvara anului 2022, în luna martie. De-a lungul vremii, cel poreclit „Briliantul” a adunat 54 de meciuri pe banca giuleştenilor, înregistrând un bilanț care ilustrează 27 de victorii, 12 egaluri şi 15 înfrângeri. Cu toate că a semnat, anul trecut, prelungirea contractului cu Rapid, valabilă până în 2025, în cazul în care acordul nu conține vreo clauză specială pentru reziliere, Adrian Mutu ar putea găsi ușor o „portiță” de a pleca de la gruparea de sub Podul Grant.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net