Motivul pentru care s-a sinucis Roland Stănescu, fost jucător la Petrolul. Mai avusese o tentativă

Roland Stănescu a debutat la Petrolul Ploiești și FC Argeș, însă ultimii săi ani din viață au luat o întorsătură neașteptată. Bărbatul s-a sinucis sâmbătă, 2 iulie, iar anunțul a fost făcut de autoritățile din orașul Voluntari. Se pare că a mai avut o tentativă în urmă cu 10 ani, pe când avea doar 22 de ani.

roland stanescu jpg

Roland Stănescu s-a sinucis în cursul zilei de ieri. S-a aruncat de la etajul al patrulea al unui imobil din orașul Voluntari, iar mama lui se afla în casă, în momentul în care tragedia s-a produs. Nu se cunosc cu exactitate motivele pentru care fostul fotbalist a recurs la acest gest, însă apropiații transmit că se confrunta cu o serie de probleme psihice.

Nu rata:  Erdogan „îl vrea” pe Hagi în apărarea Europei! Replica fabuloasă către Iohannis la summitul NATO

Fostul jucător de la Petrolul Ploiești și-a pus capăt zilelor la 32 de ani

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

Citește și: Aurelian Temișan, atac dur la adresa președintelui FRF: «Distrugi fotbalul unei națiuni»

S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Ilfov.

Roland Stănescu s-a sinucis. A încercat să facă același lucru și acum 10 ani

Totodată, aceasta nu este prima oară când Roland Stănescu a încercat să își pună capăt zilelor. Pe când era jucătorul celor de la FC Argeș, a aflat că părinții săi au avut o dispută și și-a tăiat venele. La momentul respectiv se afla în cantonament, iar colegii de echipă sunt cei care l-au găsit și au chemat imediat autoritățile.

"Roland se afla joi seara la cantonament și a fost găsit de colegi zăcând pe jos și plin de sânge. Avea o tăietură la mână și au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital și am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest și mi-a spus că a existat o ceartă între părinți, despre care a aflat de la mama lui. A avut o cădere psihică, pentru că este o fire mai sensibilă și de aceea a recurs la acest gest necugetat care îl putea costa viața", declara, la momentul respectiv, Cătălin Barbu.

Sportivul nu mai era legitimat la niciun club sportiv din anul 2019, ultima echipă la care a jucat fiind Dacia Unirea Brăila. Printre echipele la care a jucat se numără și Minerul Motru sau CS Balotești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net