Nicolae Dică, misiune ambițioasă în Liga I: preia ultima clasată din campionat

Ultima actualizare:

Ultima clasată din primul eșalon românesc își pune toate speranțele în puterile lui Nicolae Dică.

Nicolae Dică, noul antrenor al lui CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică, noul antrenor al lui CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)

După câteva luni de pauză de antrenorat, tehnicianul a fost prezentat oficial drept ocupantul băncii tehnice de la CS Mioveni, susținând, sâmbătă, o conferință de presă cu obiectivele pe care și le-a stabilit. Nicolae Dică speră ca argeșenii să devină surpriza plăcută a campionatului. 
„Ştiu că mă aşteaptă o perioadă foarte dificilă, dar sunt pregătit. Mă bucur că cei din conducere s-au gândit la mine. Am avut răbdare să mă aştepte, pentru că au fost anumite condiţii pe care le-am pus şi, în momentul în care s-au îndeplinit o parte din ele, am decis să vin aici. Aici mă refer la cea financiară şi la cea cu jucătorii. Mă bucur că am reuşit să aducem acei jucători, ieri, chiar dacă este târziu din punctul meu de vedere, pentru că avem o săptămână la dispoziţie ca să pregătim meciul cu Petrolul. Dar este important că au venit. Mai aşteptăm jucători, trei-patru jucători, în următoarele zile. Mi s-a promis că nu vor fi probleme în perioada următoare. Jucătorii vor fi plătiţi la timp. Astea au fost condiţiile pe care eu le-am pus. Până acum cei din conducere s-au ţinut de cuvânt”, a punctat noul antrenor al lui  CS Mioveni.

Nicolae Dică a punctat că speră în continuare ca județul Argeș să aibă două formații în Superliga României: „Pentru asta trebuie să fim pregătiţi toţi, împreună să reuşim să ne îndeplinim acest obiectiv. Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio şansă, noi vom încerca. Domnul primar mi-a spus: «Obiectivul este să încerci să rămâni cu Mioveni în prima ligă». Şi asta vom face. Vom încerca să rămânem în prima ligă. Am venit aici să nu retrogradăm. Cred că, după trei-patru etape, vom arăta foarte bine. Uniţi vom putea să reuşim. Să fim surpriza plăcută a campionatului”.
Anterior, Nicolae Dică a antrenat ultima dată echipa FCSB, iar în prezent preia CS Mioveni din postura de ultima clasată, după 21 de etape disputate în Superliga României, argeșenii având doar nouă puncte acumulate și un bilanț de o victorie, șase egaluri și 14 înfrângeri. La scurt timp după prezentarea oficială, CS Mioveni a disputat un meci amical cu FCU Craiova 1948, împotriva căreia a remizat, 1-1. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net