Provocările lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Israel

După ce, înaintea amicalului cu Grecia, pierdut de țara noastră (0-1), opt fotbaliști erau suspecți de viroză respiratorie, lucrurile nu stau prea grozav nici în perspectiva partidei similare cu Israel. Iordănescu jr. are emoții pentru că nu știe dacă se va putea baza pe titularii pe care îi dorește în meciul de marți.

Alex Mitriță a fost depistat pozitiv cu Covid 19 (FOTO: Sportpictures)
Alex Mitriță a fost depistat pozitiv cu Covid 19 (FOTO: Sportpictures)

În vederea duelului de marți, Edi Iordănescu are deja șase indisponibili în lot: Răzvan Marin, Florin Tănase, Alexandru Mitriță și Deian Sorescu au fost confirmați pozitiv cu COVID19, Alexandru Maxim are gripă, iar Mario Camora se confruntă cu o serie de probleme musculare. Cinci dintre ei au jucat contra Greciei. Dificultățile nu i-au ocolit nici pe cei din staff-ul medical, unde alte două persoane au fost depistate cu COVID19, iar un maseur a părăsit deja delegația României. Sunt și câteva vești bune, totuși: Nicușor Bancu, Cristian Manea, Denis Alibec și Dennis Man s-au refăcut și vor putea evolua. De asemenea, selecționerul i-a convocat în regim de urgență pe Darius Olaru și Claudiu Petrila, pentru a suplini problemele apărute.

În altă ordine de idei, dacă la amicalul cu Grecia, „tricolorii” au avut tricouri și jambiere galbene și șorturi albe, frf.ro a anunțat că, în vederea celui cu Israel, naționala lui Edi Iordănescu va fi în galben complet. Schimbarea vine din faptul că echipamentul de bază al gazdelor este format din tricou albastru și șort alb.

Delegația naționalei României a plecat, ieri, în Israel, unde va disputa, marți, cel de-al doilea meci de pregătire din luna martie. În cadrul unui comunicat, Federația Română de Fotbal a anunțat că UEFA a delegat o partidă de arbitri din Polonia pentru acest amical. Partida se va juca de la 20.45 și va putea fi urmărită pe Pro X.

Debut cu înfrângere pentru Edi Iordănescu

Statistica nu l-a ajutat pe noul selecționer al naționalei, România pierzând cu 1-0 meciul cu Grecia, disputat pe teren propriu, cu un stadion aproape plin. De fapt, elenii au marcat chiar două goluri, însă li s-a validat doar unul (cel din minutul 39, semnat de Andreas Bouchalakis). Meciul a fost sinonim cu debuturile la echipa națională ale lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin. ”Noi ne-am dorit un rezultat bun, să începem bine, să prindem curaj, au fost lucruri care nu au funcţionat, dar pentru mine a fost test util ca să tragem anumite concluzii şi sunt suficiente concluzii pe care le tragem astăzi şi prima şi cea mai puternică e că avem cu adevărat de muncă!”, a declarat Edi Iordănescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net