Academia lui Hagi, eveniment de anvergură: cum arăta noua bază sportivă

Ultima actualizare:

Farul Constanța se pregătește să beneficieze de o infrastructură sportivă la cele mai înalte standarde, dezvăluită într-un eveniment dedicat Academiei Hagi.

Gheorghe Hagi a inaugurat noua infrastructură sportivă (FOTO: Sportpictures)
Gheorghe Hagi a inaugurat noua infrastructură sportivă (FOTO: Sportpictures)

Per total, investițiile s-au ridicat la opt milioane de euro, fiind vorba despre o clădire cu patru etaje, în cadrul căreia sunt prevăzute o sală de mese și bucătărie pentru loturile academiei, un muzeu, camere pentru jucătorii de seniori, două etaje destinate juniorilor, sală de lectură, sală de studiu, sală de ședințe, zonă de relaxare, dar și o nouă sală de forță. Printre invitații evenimentului s-a numărat și Simona Halep, aceasta venind însoțită de părinții ei. N-a lipsit nici fiica celui supranumit „Regele”, Kira Hagi și a spus „prezent” și Gică Popescu, alături de familia sa. 

„E loc și de mai bine”

„Mă gândeam, la început, că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi, am inaugurat clădirea și o bază sportiva ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructura bună și copii mulți. Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai bună e în copii. Cred ca am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit, important e că s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai înalt nivel, muncim pentru România. Noi ne-am atins toate obiectivele, a câștigat și Farul campionatul, Constanța era singurul oraș portuar ce nu câștigase campionatul. Sper să mai am energie să sprijin în continuare, așa cum am fost sprijinit și eu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când vrei să devii cel mai bun este sa asiguri condiții de calitate”, au fost cuvintele lui Gheorghe Hagi, la inaugurarea noii infrastructuri de la Ovidiu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net