Caz șocant al fotbalistului de la Liverpool: părinții lui, răpiți din benzinărie

Ultima actualizare:

Unul dintre fotbaliștii lui Liverpool FC trece prin momente de cumpănă, după ce părinții lui au fost răpiți dintr-o benzinăria în Columbia. Pe când se aflau în Barrancas, în nordul statului columbian La Guajira, o regiune deşertică din apropierea Venezuelei, Luis Manuel Díaz şi soţia sa, Cilenis Marulanda, au fost răpiţi, sâmbătă, de mai mulți bărbaţi înarmaţi. 

Luis Díaz trece prin momente dificile cu famili sa (FOTO: Getty Images)
Luis Díaz trece prin momente dificile cu famili sa (FOTO: Getty Images)

Dacă mama fotbalistului a fost eliberată în aceeaşi zi, căutarea tatălui său continuă în La Guajira, o regiune recunoscută pentru grupurile armate, care fac contrabandă şi trafic cu cocaină - potrivit informațiilor oferite de familie, tatăl lui Luis Díaz a primit o serie de amenințări, înainte de răpire.

200 de oameni sunt angrenați în căutarea tatălui fotbalistului de la Liverpool FC

Conform presei engleze, Poliţia columbiană a identificat doi dintre cei patru bărbaţi care l-au răpit pe tatăl fotbalistului columbian Luis Díaz, în timp ce forţele de securitate se întrec pentru a-i împiedica pe răpitorii săi să îl introducă ilegal în ţara vecină Venezuela. În această misiune sunt angrenați cel puțin 200 de membri ai forţelor de securitate columbiene a fost mobilizată, inclusiv trupe de elită la sol şi piloţi specialişti, toți încercând să-i dea de urmă lui Luis Manuel Díaz. N-au scăpat cercetărilor nici casele din zona răpirii, fiecare așezare fiind investigată, în încercarea găsirii de indicii și fiind stabilită și o recompensă de aproape 50.000 de dolari pentru orice informație utilă.
Situația este cu atât mai complicată, cu cât nu a fost cerută nicio recompensă pentru eliberarea omului răpit, cazul îngrijorând publicul.
Între timp, Luis Díaz rămâne acasă cu alţi membri ai familiei sale în Anglia, însă este de așteptat să lipsească, la următoarele meciuri. Tatăl său, Luis Manuel Díaz, este antrenor voluntar la singura şcoală de fotbal din Barrancas, un oraş cu aproximativ 38.000 de locuitori, unde fiul său a debutat în fotbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net