CFR Cluj s-a calificat în ”primăvara” europeană! Când își află adversara

Ultima actualizare:

CFR Cluj a reușit să se califice în ”primăvara” europeană după ce a învins cu 1-0 în ultimul meci al grupei C pe Ballkani, reprezentanta statului Kosovo. 

Deac a ratat două penalty-uri într-un minut (FOTO: Sportpictures)
Deac a ratat două penalty-uri într-un minut (FOTO: Sportpictures)

Unicul gol al unei victorii istorice pentru ardeleni a fost marcat de Nana Boateng, în minutul 17. Deac a fost eroul negativ, cu două penalty-uri ratate în doar un minut (primul s-a repetat), însă totul e bine când se termină cu bine! Petrecerea a început pe teren, alături de suporteri și a continuat la vestiar, acolo unde, după cum informează gsp.ro, s-a dansat pe mai multe ritmuri: disco, manele și samba. ”Jucătorii au fost DJ pe rând. Sufletul petrecerii a fost brazilianul Yuri, secondat de Malele”, notează cei de la gsp.ro.

Trupa lui Dan Petrescu va juca în play-off-ul Conference League contra unei formații clasate pe locul 3 în Europa League. Acestea se vor stabili în cursul serii de joi. Oricum, este timp, pentru că tragerea la sorți e programată abia luni, de la ora 15.00, ora României.

Au câștigat aproape 5 milioane de euro din Conference League

Victoria le-a adus celor de la CFR alți 500.000 de euro, care fac ca totalul banilor câștigați în Conference League să fie de 1,6 miloane de euro doar din meciurile disputate. Acestor bani li se adaugă 2,94 milioane de euro primiți pentru prezența în grupele competiției. De asemenea, pentru calificarea în play-off, clujenii vor mai primi 325.000 de euro și mulți alți bani îi așteaptă dacă ei vor continua cursa. 

Această calificare e prima a unei echipe românești în ”primăvara” cupelor europene după trei ani. Atunci, tot CFR a fost autoarea performanței. Următoarele meciuri din Conference League pentru clujeni vor avea loc în zilele de 16 și 23 februarie 2023. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net