Cristiano Ronaldo, atacat de un spectator pe teren, care s-a năpustit asupra lui

Partida dintre Bosnia și Herțegovina vs. Portugalia, din preliminariile EURO2024, n-a fost lipsită de emoții. Disputat luni, la Zenica, meciul nu i-a mulțumit pe fanii gazdelor, un om sărind pe teren și năpustindu-se asupra lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo doboară record după record (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo doboară record după record (FOTO: EPA)

Episodul s-a petrecut spre finalul primei reprize, când portughezii marcaseră deja de patru ori, moment în care lusitanul a fost atacat de un fan care a sărit din tribună spre el. Bărbatul recalcitrant a reușit să ajungă până la marginea terenului, suficient cât să-l îmbrâncească pe starul lui Al-Nassr. În următoarele clipe, mai mulți oameni din echipa de securitate l-au înconjurat pe spectator, imobilizându-l și au ajutat la îndepărtarea fotbalistului din zona respectivă.  
După reluarea partidei, lucrurile au continuat în același stil: un alt spectator a pătruns pe teren, la pauză, de data aceasta cu intenții pașnice, dar mergând tot la Cristiano Ronaldo, în încercarea de a obține o poză cu acestea. Spre surprinderea tuturor, fotbalistul nu și-a refuzat fanul, întreaga scenă fiind cel puțin inedită. 

Portughezul, peste Haaland sau Mbappé

Dincolo de cele petrecute, Cristiano Ronaldo continuă „să strălucească”, la cei 38 de ani și jumătate: după ce a depășit „borna” de 200 de meciuri jucate la prima reprezentativă, CR7 a reușit o „dublă” la Zenica ('5 și '20) și ocupă primul loc la numărul de goluri marcate, de-a lungul acestui an - nu mai puțin de 40, depășindu-i pe mult mai tinerii Erling Haaland și Kylian Mbappé, care au punctat până în prezent de 39, respectiv 35 de ori. Raportat la întreaga sa carieră, ibericul are 859 de reușite, având toate șansele să atingă numărul rotund de 1.000, până la retragerea sa din „sportul rege”. 
Partida dintre Bosnia și Herțegovina vs. Portugalia s-a încheiat cu 5-0 în favoarea celor din urmă, ibericii conducând detașat grupa, cu 24 de puncte. În spatele lor se află Slovacia (16p), Luxemburg (11p), Islanda (10p), Bosnia și Herțegovina (9p) și Liechtenstein (0p), miza fiind că primele două locuri merg spre EURO2024.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net