Eden Hazard șochează: cel mai scump fotbalist din istoria Real renunță la fotbal

Ultima actualizare:

32 de ani - aceasta e vârsta pe care o are Eden Hazard și la care a decis să se retragă din „sportul rege” - cel mai scump jucător din istoria lui Real Madrid s-a despărțit, în această vară, de formația de pe „Santiago Bernabéu”, cu toate că mai avea un an de contract.

Eden Hazard, gata să pună ghetele în cui (FOTO: Getty Images)
Eden Hazard, gata să pună ghetele în cui (FOTO: Getty Images)

Dacă, în urmă cu patru ani, spaniolii le plăteau celor de la Chelsea Londra 115 de milioane de euro în schimbul belgianului care a fost un idol pe Stamford Bridge, fotbalistul nu s-a simțit la fel de bine pe tărâmurile iberice, iar accidentările i-au dat mari bătăi de cap. 

A jucat la doar trei echipe toată cariera

„Trebuie să te asculți și să te oprești, la momentul potrivit. După 16 ani și mai mult de 700 de meciuri jucate, am decis să-mi închei cariera de fotbalist profesionist.
Am reușit să-mi îndeplinesc obiectivele, am jucat și m-am simțit bine pe stadioane din toată lumea. Pe durata carierei mele, am avut norocul să întâlnesc antrenori și colegi extraordinari. Le mulțumesc tuturor și îmi e dor de ei. 
Vreau să le mulțumesc și tuturor cluburilor la care am jucat. Lille, Chelsea și Real Madrid și îi mulțumesc federației pentru momentele de la echipa națională.
Mulțumiri speciale familiei mele, prietenilor, sfătuitorilor și oamenilor care mi-au fost alături.
În final, mii de mulțumiri vouă, fanilor mei, care m-au urmărit și m-au încurajat în toți acești ani. Acum este momentul să mă bucur de timpul petrecut alături de cei dragi și să trăiesc noi experiențe. Ne revedem pe teren curând, prieteni”
, a comentat despre retragere Eden Hazard, pe contul său de Instagram.
Cifrele lui Eden Hazard sunt de 110 goluri și 92 de pase decisive în 352 de meciuri la Chelsea Londra, 50 de reușite și 53 de assist-uri în 194 de partide la LOSC Lille și șapte goluri și 12 pase decisive în 76 de meciuri pentru Real Madrid. Palmaresul lui Eden Hazard numără, printre altele, un titlu de Liga Campionilor și două de Liga Europa, două ediții de Premier League câștigate sau două Primera División. În materie de echipă națională, Eden Hazard lasă în urmă 33 de goluri reușite în 126 de selecții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net