Cristiano Ronaldo și-a lansat o colecție de ceasuri de lux. Prețurile sunt exorbitante

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo, celebrul fotbalist portughez, în vârstă de 39 de ani și-a făcut intrarea pe piața accesoriilor de lux. Acesta și-a lansat o colecție de ceasuri scumpe pe care le vinde contra unui preț de-a dreptul exorbitant.

Cristiano Ronaldo vinde ceasuri la prețuri exorbitante / Foto: Facebook
Cristiano Ronaldo vinde ceasuri la prețuri exorbitante / Foto: Facebook

Cristiano Ronaldo și-a lansat propria colecție de ceasuri de lux

Oamenii bogați nu se uită la bani atunci când vine vorba despre achiziții de orice fel. Astfel că s-au inventat tot felul de ceasuri sau mașini de lux, dar și articole vestimentare de firmă pentru ca aceștia să-și satisfacă toate plăcerile. De multe ori, obiectele de lux sunt în ediții limitate, astfel încât prețul substanțial să fie cât mai atractiv. Pe piața accesoriilor de lux s-a lansat recent și Cristiano Ronaldo.

Chiar dacă este un fotbalist renumit de meserie și se ocupă în continuare de cariera sportivă, acesta își face timp și pentru afacerile personale. După ce a investit considerabil în domeniul hotelier, fotbalistul și-a lansat o colecție de ceasuri de lux, în parteneriat cu celebra companie americană de bijuterii Jacob & Co.

Cristiano Ronaldo / Foto: Facebook
Cristiano Ronaldo / Foto: Facebook

Colecția lui Cristiano Ronaldo poartă numele de „Jacob & Co x CR7 Epic X” și are în componență 2 modele de ceasuri, respectiv Flight of CR7 și Heart of CR7. Cel mai ieftin ceas din această colecție este de 18 karate și are diamante, prețul fiind de 28.000 de dolari. De asemenea, prețurile se ridică treptat, pornind de la 56.000 de dolari și ajungând chiar și la 117.000. Firma americană a anunțat deja lansarea colecției și poate fi văzută aici.

Cristiano Ronaldo s-a lansat în afaceri cu alcool

Cristiano Ronaldo s-a lansat, de asemenea, într-o facere cu sora sa, Elma Aveiro. Acesta și-a creat propria șampanie pe care a numit-o „The 777 goals”. În urmă cu câteva luni, fotbalistul a pus la vânzare o serie de 777 de sticle, iar o singură sticlă se vinde contra unui preț de 1.777 de euro. Mai mult, șampania fotbalistului este o combinație între Pinot Noir și Chardonnay din 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Minge fotbal (EPA) jpg
Antrenament nationala Romanie (Sportpictures) jpg
Ilie Oana (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Sportpictures) jpg
Cipru Romania (Sportpictures) jpg
Emma Răducanu  foto   Shutterstock jpg
Nadal facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net