Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj: ce oferte ar avea „Bursucul”

Cel de-al treilea mandat de antrenor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj pare să se apropie de final, după ce ardelenii au ratat cel de-al șaselea titlu consecutiv în primul eșalon românesc.

Dan Petrescu, aproape să părăsească CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
Dan Petrescu, aproape să părăsească CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Tehnicianul de 56 de ani pare că este hotărât să părăsească gruparea din Gruia și nici nu duce lipsă de oferte, informează „Gazeta Sporturilor”. Cel poreclit „Bursucul” ar avea deja pe masă propuneri din fotbalul din Arabia Saudită și Qatar, varianta probabilă fiind cea din zona Golfului, mai ales după ultimele evenimente în care a fost implicat în fotbalul românesc.

Arbitrajul l-a făcut să vrea să plece din România

Cel mai probabil, nemulțumirile din ultima vreme înclină balanța spre a părăsi CFR Cluj, Dan Petrescu reclamând, în repetate rânduri, arbitrajul de care are parte gruparea sa și susținând că ardelenii au fost scoși din lupta pentru titlu prin „jocuri de culise”. „Normal că mă gândesc să plec din România, tot din cauza arbitrilor am plecat, data trecută. Normal că sunt hotărât să plec, dar am contract cu CFR încă un an jumătate. Trebuie să respect contractul”, „a tunat”, recent, tehnicianul. Doar că, în cazul unei înțelegeri cu Neluțu Varga, patronul ardelenilor, acest lucru n-ar fi o problemă. „Dan Petrescu nu mai vrea să rămână în România. Nu la CFR, în România. E greu să mai ai încredere”, a spus și președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. În cele trei mandate petrecute la CFR Cluj, Dan Petrescu a reușit să conducă echipa către patru titluri de campioană a României.
De altfel, în contextul unei eventuale plecări de la CFR Cluj în afara României, „Bursucul” nu este străin de fotbalul de dincolo de granițe în ipostaza de antrenor, pregătind în cariera sa echipe precum Kuban Krasnodar, Dinamo Moskova, Al-Arabi, Jiangsu Suning, Al-Nasr Dubai sau Guizhou Hengfeng.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net