Echipa Insulelor Comore a rămas fără portar la meciul cu Camerun!

Ultima actualizare:

Programat în optimile de finală ale Cupei Africii pe Națiuni, meciul dintre selecționata Insulelor Comore și Camerun (1-2) a fost unul dezechilibrat din start. Cum doi dintre portarii săi au fost depistați cu COVID-19, iar cel de-al treilea s-a accidentat, prima forma?ție a fost nevoită să trimită un fundaș între buturi.

Portarul la Toulouse, Ahamada n-a putut evolua în meciul cu Camerun (Foto: EPA-EFE)
Portarul la Toulouse, Ahamada n-a putut evolua în meciul cu Camerun (Foto: EPA-EFE)

Necazurile au început pentru Insulele Comore înaintea disputei. Această reprezentativă a încercat să obţină o derogare pentru a-l alinia pe portarul Ali Ahamada, testat negativ luni dimineaţă, însă nu au obţinut-o. Comisia Medicală de la CAN a precizat că jucătorii testaţi pozitiv trebuie să stea 5 zile în izolare şi i-au interzis chiar accesul pe stadion lui Ali Ahamada, deşi testul acestuia de luni dimineaţă a fost negativ. Așa că goalkeeper-ul lui Toulouse a văzut meciul la televizor. Decizia a stârnit nemulțumire fiindcă alte echipe participante la CAN au putut să utilizeze jucători la două zile după un test pozitiv... Cum al doilea portar, Salim Ben Boina, este accidentat la umăr, iar cel de-al treilea, Moyadh Ousseini, are și acesta COVID-19, în poarta Insulelor Comore a intrat fundaşul dreapta Shaker Alhadhur.

În minutul 7 al meciului cu Camerun, Insulele Comore au rămas în inferioritate numerică. Nadjim Abdou a fost eliminat pentru o intrare la Nicolas Ngamaleu... Pentru Camerun au marcat Ekambi (min. 29) şi Aboubakar (min. 70), iar pentru Insulele Comore a punctat M'Chagama (min. 81). În faza următoare, Cameruna va întâlni pe Gambia, care a învins (1-0) pe Guineea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net