Fotbalistul Christian Atsu, găsit mort sub dărâmături! Trebuia să plece din Turcia chiar în ziua cutremurului, dar s-a răzgândit

Doliu în lumea fotbalului! Fotbalistul ghanez Christian Atsu, care evolua la echipa turcă Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii în care locuia, în Hatay, la aproape două săptămâni după cutremurele din Turcia și Siria. Decesul a fost confirmat de către agentul sportivului.

Christian Atsu a murit la 31 de ani (Foto: GettyImages)
Christian Atsu a murit la 31 de ani (Foto: GettyImages)

Ce destin teribil! Christian Atsu a murit, în urma cutremurului din 6 februarie. Sportivul urma să plece din țară chiar în ziua fatidică, dar n-a mai apucat.

„Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet, potrivit BBC. Fotbalistul avea 31 de ani. Prietenii lui s-au adunat în apropierea clădirii dărâmate și au așteptat ca trupul neînsuflețit al sportivului să fie scos de sub dărâmături.

Bilațul cutremurelor din 6 februarie este de peste 45.000 de morți - cel mai grav dezastru natural din istoria modernă a Turciei. 

„Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie”, a declarat Fatih Ilek, manager la Hatayspor, pentru un post de radio turc. Christian Atsu a adus victoria echipei sale chiar în ziua de dinainte de cutremur, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7.

Christian Atsu a evoluat de 65 de ori pentru echipa națională a Ghanei și a jucat și la formații importante din Europa, precum FC Porto, Chelsea sau Newcastle United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net