Jucătorii lui Leeds, puși la zid, după un videoclip devenit viral: „Nu există scuze”

Ultima actualizare:

Un val de critici s-a abătut asupra mai multor jucători de la Leeds United, după ce aceștia au fost surprinși într-un video în care trec nestingheriți pe lângă fanii care îi așteptau la un hotel, spre dezamăgirea acestora. Videoclipul devenit viral a atras antipatia multor internauți, între timp clubul prezentându-și scuzele.  

Leeds și-a atras multe comentarii negative, după ce și-a ignorat fanii (FOTO: Getty Images)
Leeds și-a atras multe comentarii negative, după ce și-a ignorat fanii (FOTO: Getty Images)

„În calitate de jucători ai primei echipe a lui Leeds United, am vrut să ne adresăm fanilor în legătură cu meciul de ieri (n.r. duminică) și postările ulterioare de pe rețelele de socializare. În primul rând, prestația noastră nu a fost suficient de bună. Nu există un alt mod de a privi acest lucru și singura modalitate este de a răspunde este pe teren. Fanii lui Leeds ne însoțesc peste tot prin țară în număr mare și merită mai mult decât atât. Ceea ce este la fel de îngrijorător pentru noi, ca grup, este videoclipul online cu noi părăsind hotelul.

E la un punct de zona retrogradabilă

Cuvintele nu pot exprima cât de rău ne pare că tânărul din videoclip, care poartă echipamentul Leeds, nu a primit mai multă atenție din partea echipei. Într-o zi de meci, facem o plimbare, înainte și după aceasta ne oprim pentru fotografii și autografe pentru a ne asigura că interacționăm cu fanii, dar și că ajungem la timp la meciuri. Cu toate acestea, nu există nicio scuză pentru a-i ignora pe fani și, dacă părinții tânărului care poartă echipamentul lui Leeds în videoclip ne-ar putea contacta, am fi recunoscători”, se arată în comunicatul clubului. 
După înfrângerea suferită de Leeds, în weekend, în fața lui Bournemouth, echipa se află pe locul 16 în clasamentul Premier League, fix deasupra zonei de retrogradare. Leeds nu a obținut nicio victorie în cinci meciuri și se confruntă cu un final de sezon dificil, dat fiind programul pe care îl are în față, fiind programate dueluri cu Manchester City, Newcastle, West Ham și Tottenham.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net