Ladislau Bölöni o ia de la capăt: Metz retrogradează în liga secundă din Franța

Ladislau Bölöni n-a avut noroc în campionatul francez de fotbal, echipa sa retrogradând în eșalonul secund, duminică. Sub comanda tehnicianului de 71 de ani, FC Metz a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu AS Saint-Étienne, în manşa secundă a barajului de menţinere, respectiv promovare în Ligue 1, după ce întâlnirea de tur a fost câștigată de adversari cu 2-1. 

Ladislau Bölöni n-a reușit să o mențină pe FC Metz în prima ligă franceză (FOTO: Facebook)
Ladislau Bölöni n-a reușit să o mențină pe FC Metz în prima ligă franceză (FOTO: Facebook)

Înfrângerea e cu atât mai greu de „digerat”, dat fiind faptul că echipa pregătită de Bölöni a condus cu 2-1, după 90 de minute, doar că, după ce meciul a fost împins în prelungiri, un gol marcat de oaspeți a trimis-o direct în liga secundă pe Metz. De altfel, formația a început cu stângul partida, rămânând în 10 oameni, după doar șase minute. 

Contractul ar expira în 2025, însă zvonurile nu mai au răbdare

„Ce ne-a lipsit, azi? Un gol! A fost vorba de detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi face analiza, acum, pentru că în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria! A fost un scenariu pe care nu îl anticipam. Trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat, astăzi și să devenim și mai puternici. Dacă a fost ultimul meu meci pe banca lui Metz? Voi merge în vacanță și vom vedea, apoi”, a spus Bölöni despre retrogradare, potrivit beIN Sports.
Situația echipei a încurajat speculațiile despre o eventuală plecare, cu toate că, teoretic, contractul tehnicianului expiră abia în 2025. Presa franceză, însă, notează că președintele echipei, Bernard Serin, i-ar fi pus gând rău lui Bölöni, fiind anticipate schimbări radicale în interiorul grupării din Franța, atât la nivel de staff tehnic, cât și de jucători. „Știu ce vreți să auziți de la mine, dar nu voi spune nimic. Evident că voi avea discuții cu cei din conducerea clubului. Avem lucruri de pus la punct, decizii de luat”, a declarat Bölöni, citat de „L'Équipe”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net