Nebunie în Qatar! Dubla lui Mbappe readuce Franța în lupta pentru câștigarea CM 2022. Macron, explozie de fericire în tribune!

Ultima actualizare:

După ce au fost conduși cu 2-0, „les bleus” revin prin dubla lui Kylian Mbappe, care reușește să devină cel mai tânăr jucător care evoluează în 2 finale mondiale și atinge 7 goluri, în 7 partide mondiale. Jucătorul francez care împlinește zilele următoare 24 de ani a ajuns la performanța de 10 goluri. Franța a revenit în cursa pentru câștigarea Campionatului Mondial 2022!

Emmanuel Macron, în culmea fericirii după dubla lui Mbappe
Emmanuel Macron, în culmea fericirii după dubla lui Mbappe

Nebunie pe stadionul Lusail Iconic Stadium din Qatar! Dubla lui Mbappe a readus-o pe Franța în cursa pentru câștigarea Campionatului Mondial 2022, după ce a fost condusă de Argentina, cu 2-0. 

Messi aproape că nu a mai primit nicio pasă în ultimele minute dinainte de prelungiri și s-a retras mai mult spre poartă, în timp ce Franța a intrat în ofensivă. „Les bleus” își doresc din nou titlul mondial, după ce l-au mai obținut și în 2018, atunci când s-au confruntat, în marea finală, cu Croația. 

Dubla lui Mbappe, explozie de fericire pe chipul lui Emmanuel Macron!

După ce Kylian Mbappe a mai redus din handicap cu golul marcat din penalty, a venit dubla la nici 5 minute. Președintele francez a avut o reacție savuroasă atunci când a văzut că echipa a egalat Argentina în numai câteva minute, prin dubla lui Mbappe. 

În minutul 7 al prelungirilor regulate, Messi a fost aproape să facă 3-2, însă a scos fantastic goalkeeperul celor de la Tottenham, Hugo Lloris. Astfel, partida de pe Lusail Iconic Stadium merge în prelungiri, iar ambele peluze mai au o speranță! 

În Argentina este isterie totală! Înainte de începerea partidei din Qatar, sute de mii de fani s-au adunat pentru a-i scanda numele lui Lionel Messi și pentru a spera că Argentina se va întoarce victorioasă acasă.

De cealaltă parte, susținătorii „cocoșilor galici” vor să revadă marele trofeu și Franța să devină campioană mondială, a doua oară la rând, după titlul câștigat în anul 2018. 

Citește și - FIFA rotunjește conturile Barcelonei: câți bani va primi echipa de pe Camp Nou

La loja VIP, președintele francez Emmanuel Macron se bucură de partida disputată în Qatar alături de alte mari nume ale fotbalului: Christopher Nkunku, Paul Pogba, dar și Zlatan Ibrahimovic.

Potrivit informațiilor oferite de RMC Sport, suporterii francezi sunt prezenți pe stadionul din Qatar într-un număr de numai 6.000, în timp ce suporterii argentinieni se regăsesc în număr de 50.000. 

De ce refuză Kylian Mbappe să vorbească cu presa, după meciurile de la Cupa Mondială

Deși jucătorii formațiilor calificate la Campionatul Mondial 2022 sunt mereu puși în fața situației de a vorbi cu presa, Kylian Mbappe a refuzat constant să facă acest lucru.

Potrivit informațiilor oferite de presa franceză, gestul atacantului lui PSG ar fi un real protest la adresa unuia dintre sponsorii CM care promovează băuturile alcoolice. Din acest motiv, Kylian Mbappe (24 ani), ar fi refuzat să stea de vorbă cu presa. 

Tot presa din Hexagon notează faptul că stilul de viață sănătos pe care îl are Mbappe este inspirat din cel pe care îl duce Ronaldo, cunoscut pentru faptul că nu consumă alcool, nici substanțe interzise, face sport și niciodată nu se abate de la regulile care îi țin organismul sănătos. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net