Real, aproape de marele eveniment: când îl va prezenta oficial pe Mbappé

Ultima actualizare:

După ce s-a înțeles cu Kylian Mbappé și a obținut acordul starului francez să îmbrace tricoul lui Real Madrid, gruparea de pe „Santiago Bernabéu” își va prezenta noul jucător înainte de EURO2024, notează presa din Spania. 

Kylian Mbappé ar urma să fie prezentat la Real Madrid în iunie (FOTO: EPA)
Kylian Mbappé ar urma să fie prezentat la Real Madrid în iunie (FOTO: EPA)

Acest lucru se va petrece la dorința căpitanului selecţionatei Franţei, care și-a dorit ca „apele să se liniștească” și „să se stingă” întrebările despre situația sa, pentru a se putea concentra 100% asupra naţionalei ţării, în vederea turneului programat, în această vară, în Germania, între 14 iunie și 14 iulie. Deocamdată, ziua exactă pentru prezentarea lui Mbappé la formația din La Liga nu a fost anunțată, depinzând și de o eventuală calificare a lui Paris Saint-Germain în finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie - deocamdată, echipa francezului este asigurată cu prezența în sferturile de finală. Potrivit ziarelor spaniole, cel mai probabil viitorul fotbalist în vârstă de 25 de ani al lui Real Madrid va prezentat oficial pe stadionul „Santiago Bernabéu” în prima săptămână a lunii iunie.

Ce număr va purta starul francez

„Kylian Mbappé vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, notează cei de la AS. Ziarul spaniol subliniază, de asemenea, că francezul estimat de Transfermarkt la 180 de milioane de euro va îmbrăca tricoul cu numărul nouă la Real Madrid, rămas disponibil, după plecarea compatriotul său, Karim Benzema, de la gruparea spaniolă. Iniţial, s-a speculat că Mbappé va purta tricoul cu numărul 10 la formația din Primera División, aflat în prezent în posesia mijlocaşului croat Luka Modrić. O altă variantă pentru francez era tricoul cu numărul șapte, purtat anterior de Cristiano Ronaldo, care a fost preluat, între timp, de brazilianul Vinícius Júnior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net