Se știe programul Israelului, adversara României în preliminariile EURO2024

Ultima actualizare:

În contextul războiului izbucnit de Hamas în Israel, echipa naționalei a celei din urmă țări a avut câteva meciuri suspendate, între timp UEFA revenind cu programul actualizat: astfel, partidele care erau programate, inițial, în octombrie, se vor desfășura cu o lună mai târziu. 

Naționala Israelului (stânga) va avea patru meciuri în 10 zile (FOTO: Sportpictures)
Naționala Israelului (stânga) va avea patru meciuri în 10 zile (FOTO: Sportpictures)

Duelul dintre Kosovo și Israel, inițial antamat pentru 15 octombrie, a fost reorganizat pentru 12 noiembrie, iar partida dintre Israel și Elveția se va disputa trei zile mai târziu. Naționala Israelului va avea o perioadă cel puțin solicitantă, dat fiind faptul că va juca nu mai puțin de patru meciuri în 10 zile, în intervalul 12-21 noiembrie: pe 12 noiembrie va întâlni Kosovo, pe 15 noiembrie va înfrunta Elveția, pe 18 noiembrie va juca împotriva României și, în cele din urmă, pe 21 noiembrie se va confrunta cu reprezentativa din Andorra. 

Interes ridicat pentru România-Elveția. S-ar putea sărbători calificarea la EURO 2024

Drumul „tricolorilor” spre EURO2024 va avea deznodământ, pe 21 noiembrie, în urma meciului programat la 21.45, în care România va întâlni Elveția, pe Arena Națională. După doar o zi, de când au fost puse în vânzare biletele, s-au vândut câteva mii, prețurile tichetelor pornind de la 35 de lei și ajungând la 500 de lei. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, fiind necesară plasarea comenzii pe site, alegând tipul biletului „copil” în efectuarea comenzii - pentru ca un copil să beneficieze de bilet, e necesar să fie însoțit de un adult şi se pot comanda maximum patru bilete.
România conduce grupa sa (16p), având un punct distanță față de Elveția (15p), care are un meci mai puțin disputat, urmând Israel (11p) cu cele două partide de recuperat, Kosovo (7p) tot cu un meci în minus, Belarus (6p) și Andorra (2p).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net