Salariu stelar pentru Cristiano Ronaldo! 200.000 de euro pe zi, timp de 3 ani

#CM Qatar 2022

Cristiano Ronaldo a intrat zilele trecute în istorie prin faptul că a devenit marcator în cinci ediții ale Cupei Mondiale, iar la finalul competiției ar putea să mai stabilească un record: acela de cel mai bine plătit fotbalist din istorie! El a primit o ofertă faraonică de la un club din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo și bucuria intrării în istorie la Cupa Mondială (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo și bucuria intrării în istorie la Cupa Mondială (FOTO: EPA)

Conform celor de la CBS Sport, conducătorii celor de la Al Nassr i-au oferit un contract pe trei ani unic în lume. Dacă va accepta propunerea, portughezul ar urma să primească nu mai puțin de 72 de milioane de euro pe an! Adică aproximativ 1,4 milioane de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă aproape 200.000 de euro pe zi sau, dacă vreți, 8.300 de euro pe oră. Adică va fi unul dintre angajații cel mai bine plătiți din lume, dacă nu cumva chiar cel mai bine plătit. Cu siguranță va fi cel mai bine plătit fotbalist din istorie, recordul fiind deținut până acum de Messi, cu cele 62,9 milioane de euro pe an (brut) de la PSG. Saudiții de la Al Nassr vor să profite de faptul că lusitanul este liber de contract după ce și-a reziliat, mai de voie, mai de nevoie, contractul cu Manchester United după interviul în care a vorbit foarte urât atât de actualul cât și de fostul antrenor. Ajuns la 37 de ani, el ar vrea să continue să joace la nivel înalt în Europa, însă se pare că pretențiile lui financiare sunt prea mari. În plus, conducătorii cluburilor de pe ”Bătrânul Continent” se tem să îl legitimeze pentru că știu că portughezul este un jucător care inflamează foarte mult spiritele din interiorul echipei.

Tocmai de aceea, nu este exclus ca portughezul Cristiano Ronaldo să accepte să plece în Arabia Saudită, acolo unde probabil că nu-și imagina niciodată că va ajunge să joace. El ar mai avea o variantă de a evolua în campionatul nord-american, MLS, dar acolo, cu toate bonusurile posibile, nu ar ajunge nici la jumătate din salariul pe care i-l oferă cei de la Al Nassr. Din câte se pare, cei de la această echipă ar fi încercat să îl convingă și în vară să semneze cu ei, dar atunci era încă la United și spera că va avea un sezon de neuitat. Realitatea a stat însă altfel și de aceea discuțiile s-au reluat acum. Al Nassr este una dintre formațiile de tradiție din Arabia Saudită, cu nouă titluri de campioană. Numai că ultimul a venit în 2019, de atunci cei de acolo aflându-se în căutarea gloriei pierdute.

Luni, Cristiano Ronaldo se poate califica în optimile Cupei Mondiale

Până când va lua o decizie, Cristiano Ronaldo trebuie să se concentreze pe participarea la Campionatul Mondial, acolo unde, astăzi, naționala Portugaliei ar putea obține calificarea matematică în optimile de finală. Pentru aceasta, trebuie să învingă Uruguayul, în meciul care va încheia etapa a doua a fazei grupelor acestei competiții. În prima partidă, portughezii au învins cu scorul de 3-2 Ghana, la capătul unui meci în care Ronaldo a devenit primul jucător din istoria fotbalului care a înscris la cinci ediții ale Campionatelor Mondiale. O performanță care va fi aproape imposibil de depășit de vreun alt jucător în viitorul apropiat.

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg