Cristiano Ronaldo, ofertat de o companie din România, primul angajator al lui Ion Țiriac!

Ultima actualizare:

Clubul de pe Old Trafford a anunțat, marți 22 noiembrie, că îi va permite portughezului Cristiano Ronaldo să plece, așa cum fotbalistul a încercat, încă de la începutul anului 2022. Printr-un comunicat, clubul britanic Manchester United a anunțat oficial că atacantul este liber de contract. În prezent, Ronaldo face parte din selecționata țării natale, prezentă la Campionatul Mondial de Fotbal, desfășurat în Qatar.

Ofertat de primul angajator al lui Ion Țiriac

Astfel, fiind un superstar internațional, Cristiano Ronaldo nu putea să ducă lipsă de oferte, compania care i-a transmis cel mai recent mesaj fiind chiar una din România. Este vorba despre o firmă cu tradiție, din Brașov, primul angajator al magnatului Ion Țiriac!

Steagul Roșu Brașov a emis un comunicat de presă, pe Twitter, prin care spune că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo.  Este vorba despre echipa de fotbal brașoveană, pe vremuri, Ion Țiriac fiind angajat, în adolescență, la Uzina Steagul Roșu. Țiriac este născut în Brașov, în cartierul Poarta Șchei, primul contact cu tenisul, sportul care l-a consacrat, fiind chiar la clubul cu același nume.

Echipa brașoveană de fotbal, care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană. Evident, este vorba despre o glumă, nefiind prima inițiativă de acest fel, care îl vizează pe Cristiano Ronaldo, după ce a rămas fără echipă de club.

Ion Țiriac, în tinerețe
Ion Țiriac, în tinerețe

Ronaldo, care s-a despărțit înaintea Mondialului de Manchester United, ar primi un salariu de 516 euro, echivalentul a 2550 de lei pe lună. „Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, scrie în mesajul postat de clubul brașovean.

Clubul brașovean a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât campionatul din Premier League este întrerupt, scrie Adevărul.ro.

Astfel, clubul englez a câștigat enorm de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net