Se pregătește o revoluție la Manchester United. Cine e favorit să o preia

Ultima actualizare:

Manchester United pregătește o „lovitură” de proporții, „diavolii roșii” fiind în negocieri cu Zinedine Zidane pentru funcția de antrenor, în locul lui Erik ten Hag.

Zinedine Zidane ar putea să o preia pe Manchester United (FOTO: EPA)
Zinedine Zidane ar putea să o preia pe Manchester United (FOTO: EPA)

Potrivit presei engleze, venirea lui Zidane la Manchester United este o dorință insistentă din partea noului acționar, Jim Ratcliffe, care a achiziţionat recent un pachet de 27,7% din clubul englez. Astfel, francezul în vârstă de 51 de ani este gata să revină în antrenorat, în Anglia, după trei ani în care a stat departe de „sportul rege”. 
Cel mai recent, Zidane și-a încheiat socotelile cu Real Madrid, în vara lui 2021 și, cu toate că de atunci nu a dus lipsă de oferte, inclusiv un post de selecționer în Algeria, Brazilia, Portugalia sau Statele Unite ale Americii, însă francezul a ales să le refuze pe toate, prima reprezentativă a țării sale fiind prioritatea în materie de echipe naționale.

Bayern, PSG și Juventus, interesate și ele de Zidane 

Pe lângă interesul grupării de pe Old Traffor, Bayern München ar fi o altă formație interesată de serviciile sale, în contextul în care bavarezii au anunțat că se vor despărți de actualul tehnician, Thomas Tuchel, la finalul sezonului. Pe lista echipelor care și-l doresc pe banca tehnică se regăsesc și Juventus Torino și Paris Saint-Germain.
Campionul mondial din 1998 a antrenat în două rânduri Real Madrid (2016-2018, 2019-2021), cu care a câştigat trei trofee în Liga Campionilor, câte două Cupe și Supercupe ale Spaniei. 
Manchester United se află pe locul șase în Premier League, la 16 puncte distanță de liderul Liverpool FC, având un bilanț de 14 victorii, două remize și 10 înfrângeri. Aflat pe banca tehnică din vara lui 2022, Erik ten Hag se află sub mare presiune la gruparea de fotbal de pe Old Trafford, cu care teoretic are o înțelegere valabilă pentru încă un an și trei luni, însă pe fondul rezultatelor șovăitoare nu este exclusă o schimbare mai curând de atât. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net