Se știe prima finalistă din Liga Campionilor: Inter, de neoprit în Europa

Liga Campionilor și-a aflat prima finalistă, Internazionale Milano asigurându-și prezența în ultimul act al competiției de fotbal. Italienii au învins-o pe AC Milan, marți, cu 1-0, după ce și în tur se impuseseră cu 2-0.

Inter, prima finalistă din Liga Campionilor (FOTO: Getty Images)
Inter, prima finalistă din Liga Campionilor (FOTO: Getty Images)

Tehnicianul lui Inter, Simone Inzaghi, s-a arătat euforic în contextul reușitei echipei sale, declarând că este un vis îndeplinit, în care a crezut neîncetat. „Probabil că ne vom da seama în următoarele zile ce am reuşit, pentru noi a fost un vis la început, dar am crezut mereu în el, am avut o cursă extraordinară împotriva unor echipe mari, aceşti băieţi au crezut, încă din prima zi. Să câştigăm, astfel, o semifinală, un derbi, este incredibil, băieţii merită felicitări. Am înfruntat-o pe AC Milan de atât de multe ori - în ultimele luni am jucat patru derbiuri şi le-am câştigat pe toate. Ei au calitate foarte bună, dar băieţii s-au descurcat foarte bine.

Fără pauză de la începutul lui aprilie

Din 1 aprilie până la 16 mai am jucat tot timpul. Urmează să avem zi liberă, pentru că nu ne-am oprit deloc, de la începutul lunii aprilie. A fost o călătorie intensă, dar am ajuns în două finale şi ne-am revenit în campionat. Băieţii merită felicitări, au depus eforturi foarte mari. Este un obiectiv pe care ni l-am dorit şi pe care l-am atins cu multă muncă. Sunt mândru că sunt la acest club”, a spus Simone Inzaghi.
Inter este prima finalistă din Liga Campionilor, lupta pentru celălalt loc dându-se între Manchester City și Real Madrid. Duelul se anunță unul strâns, dat fiind faptul că, în tur, s-a încheiat cu o remiză, 1-1. Partida este programată, miercuri, de la ora 22.00, în vreme ce ultimul act se va disputa pe 10 iunie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net