Suma pusă „pe capul” lui Lewandowski: cum vrea fotbalul saudit să îl atragă

Ultima actualizare:

Robert Lewandowski e dorit cu ardoare în fotbalul saudit, atacantul polonez fiind din nou ofertat pentru serviciile sale. Cel mai recent, pentru o mutare în liga saudită, i s-ar fi oferit un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an, potrivit „Mundo Deportivo”. Chiar și așa, polonezul estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt nu pare deloc dispus să-și încheie socotelile cu FC Barcelona și nu existe semne că ar fi tentat de o schimbare majoră.

Robert Lewnadowski, dorit în fotbalul saudit (FOTO: EPA)
Robert Lewnadowski, dorit în fotbalul saudit (FOTO: EPA)

Totuși, investitorii din Arabia Saudită nu renunță, în ciuda refuzurilor primite de-a lungul vremii, inclusiv acum câteva luni. În schimb, fotbalistul de 35 de ani se arată mulțumit de parcursul său pe Camp Nou, acolo unde mai are un an de contract și opțiune de prelungire pentru încă un sezon. De altfel, stilul de viață de care se bucură în Spania, atât el, cât și familia sa ar cântări enorm în decizia jucătorului, notează presa internațională, care mai spune că, mai curând, dacă ar fi vorba despre un transfer, ar prefera să ia calea Statelor Unite ale Americii. 

Ar putea ajunge coleg cu Horațiu Moldovan

Prestațiile sale din campionatul spaniol îl fac atrăgător și pentru Atlético Madrid formație care ar fi interesată de serviciile sale, notează presa iberică. Zvonurile sunt alimentate și de faptul că situația financiară de la FC Barcelona își spune cuvântul, nefiind tocmai roz, context în care clubul ar intenționa să negocieze cu Lewandowski să renunțe la o parte dintre drepturile sale financiare, care ar urma să crească la 16 milioane de euro, începând cu sezonul 2024/2025. În cazul în care nu vor reuși, catalanii iau în calcul chiar și vânzarea atacantului, informează jurnaliștii din Spania. 
Deocamdată, însă, Lewandowski și-a găsit locul la gruparea catalană, acolo unde a ajuns în vara lui 2022 și, între timp, cifrele sale vorbesc de la sine: 53 de goluri și 17 pase decisive în 85 de meciuri în toate competițiile în care a îmbrăcat tricoul lui FC Barcelona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net