Surpriza zilei: Daniel Paraschiv a uimit la prezentarea sa oficială la Real Oviedo

La câteva zile după vestea despre transferul său de la FC Hermannstadt la Real Oviedo, în Liga a II-a din Spania, Daniel Paraschiv a fost prezentat oficial, atacantul român în vârstă de 25 de ani impresionând la prima sa conferință de presă din noua ipostază.

Daniel Paraschiv, prezentat oficial la divizionara secundă din Spania (FOTO: Facebook)
Daniel Paraschiv, prezentat oficial la divizionara secundă din Spania (FOTO: Facebook)

Spre surprinderea celor prezenți, fotbalistul a susținut discuția direct în limba spaniolă, fără a apela la un translator. „Real Oviedo este un club grozav şi este un pas mare în cariera mea. Sunt foarte mândru că sunt aici! Cunoşteam clubul pentru că Marius Lăcătuş a jucat aici şi ştiam asta. Este din acelaşi oraş cu mine, Braşov, aşa că sunt mândru să merg pe urmele lui Lăcătuş. Îmi place oraşul, este asemănător cu al meu din România şi cred că mă pot adapta bine”, a declarat Paraschiv, care s-a înțeles cu divizionara secundă, semnând un contract valabil până în vara anului 2027. Întrebat cum a învăţat limba spaniolă, jucătorul s-a arătat modest: „Nu cred că o vorbesc chiar foarte bine. Mă uit la seriale spaniole, iar playlist-ul meu este plină de muzică latină”.

Ofertat de echipe din cinci țări 

Daniel Paraschiv s-a remarcat, stagiunea trecută, drept unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga României, reușind să înscrie 11 goluri și să ofere patru pase decisive în 41 de meciuri jucate în toate competițiile. De cealaltă parte, Real Oviedo a fost foarte aproape de a promova în La Liga, la sfârșitul sezonului trecut, însă actuala echipă a lui Paraschiv a fost învinsă de RCD Espanyol, scor 1-2 la general, în finala barajului pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului spaniol. Românul a mai fost curtat, de-a lungul timpului, de echipe din Ucraina, Franța, Ungaria și Polonia, însă varianta câștigătoare s-a dovedit, în cele din urmă, gruparea spaniolă din liga secundă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
poza nationala plimbare jpg
Mircea Lucescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net