Ultimul duel între cei doi mari rivali, Messi și Ronaldo. Imaginea zilei cu cele două staruri

Ultima actualizare:

Francezii lui Messi s-au impus la finalul meciului cu 5-4 (2-2) în fața arabilor lui Ronaldo, chiar dacă au evoluat o oră în inferioritatea numerică și au irosit și o lovitură de la 11 metri.

All Stars Riyadh, formată din jucătorii celor de la Al-Hilal și Al Nassr, și Paris Saint-Germain a prilejuit poate ultima întâlnire pe teren între cei doi mari rivali: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Fotografia înduioșătoare cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Nouă ani Messi și Ronaldo au fost adversari în La Liga, iar lumea se obișnuise să-i vadă duelându-se atunci când Barcelona și Real Madrid se întâlneau. Din păcate, pentru ambii jucători se apropie finalul carierei. Și din acest motiv, întâlnirea de joi seară a fost cu adevărat una specială și va rămâne în memoria fanilor. Spectacolul oferit de cei doi și de echipele lor a fost la cel mai înalt nivel. În a doua repriză, cele două staruri au părăsit terenul la doar un minut unul după celălalt. Rămânem însă cu câteva fotografii emoționante, din poate ultimul lor meci împreună.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo
Leo Messi și Cristiano Ronaldo

Citește și - C. Ronaldo a semnat cu noua echipă și a devenit cel mai bine plătit sportiv

Cine a mai marcat în întâlnirea specială dintre Messi și Ronaldo

Lionel Messi este cel care a deschis scorul și asta doar după trei minute de la începerea partidei. Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos, acesta reușind o dublă în minutele 34 și 45+6, semnând astfel primele sale goluri după proaspătul transfer la Al-Nassr, în Arabia Saudită. Și Kylian Mbappe a strălucit pe teren, reușind să și înscrie din penaly.

Pentru arabi au mai marcat Jang Hyun-Soo și Talisca. În tabăra lui PSG, „balul” a fost deschis de nimeni altul decât Lionel Messi. Marquinhos, Sergio Ramos, Kylian Mbappe și Ekitike au punctat și ei pentru parizieni și au adus victoria în amicalul de cinci stele de la Riad.

Cariera fabulousă a lui Messi

Messi a cucerit prima sa Cupă Mondială de fotbal  în Qatar, unde a condus echipa Argentinei la victorie în finala cu Franţa. Pe lângă acest rezultat fantastic, starul se mai poate lăuda și cu alte rezultate fabuloase: o copa América, două finale ale Cupei Mondiale jucate, a participat la cinci ediții ale Cupei Mondiale. De asemenea, a reușit șase cvadruple pentru Barcelona (2004-2021). El a mai reuşit 41 de triple şi o cvintuplă. În fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale a avut șase pase de gol.

Ronaldo a înscris peste 800 de goluri

Cristiano Ronaldo a fost declarant anul trecut cel mai bun marcator din istoria fotbalului și este Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur. Portughezul are peste 800 de goluri înscrise în întreaga carieră. Cristiano Ronaldo este și cel mai bun marcator din istoria Champions League, cu 141 de goluri înscrise.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net