Urmărită de ghinion: fostă soție de fotbalist, văduvă pentru a doua oară

Prima căsătorie i s-a sfârșit într-un mod absolut tragic, după ce fostul ei soț, ex-fotbalistul galez Gary Speed, s-a sinucis. În timp, Louise Speed a avut curajul să-și refacă viața și s-a recăsătorit, doar că nici de această dată n-a avut mai mult noroc și a rămas văduvă pentru a doua oară, după ce fostul său partener a fost „răpus” de cancer. 

Gary Speed a șocat lumea fotbalului, după ce s-a spânzurat (FOTO: Getty Images)
Gary Speed a șocat lumea fotbalului, după ce s-a spânzurat (FOTO: Getty Images)

Înapoi în timp, prima mare încercare din viața femeii s-a petrecut în în urmă cu 12 ani, în noiembrie 2011, când vestea că fostul jucător s-a sinucis în locuința sa a făcut înconjurul lumii cu repeziciune. Avea doar 42 de ani, când a decis să-și încheie socotelile cu viața și trupul său era găsit pur și simplu inert, în urma spânzurării, medicii declarând neputincioși decesul. O lăsa atunci în urmă atât pe soția sa, cât și pe cei doi copii pe care îi aveau împreună.

În timp, Louise Speed a îndrăznit să încerce din nou să-și refacă viața și s-a căsătorit cu un om de afaceri, Quinton Bird. Evenimentul a fost unul fastuos, cei doi unindu-și destinele în cadrul unei ceremonii uimitoare la Castelul Peckforton din Cheshire. Se întâmpla acum un an, după ce cei doi formau un cuplu deja de șase ani. Doar că nici de această dată nu a fost prea mult noroc, căci Quinton Bird s-a stins din viață la doar 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu un cancer diagnosticat la nivelul creierului. Boala a fost descoperită în urmă cu doi ani și s-a dovedit a fi mult mai agresivă decât s-ar fi sperat. 
Louise Speed și Quinton Bird erau parteneri nu doar în viața de zi cu zi, ci și în afaceri, fiind directorii unei companii de de construcții noi și renovare, împreună bucurându-se de succes. De altfel, la rândul său, omul de afaceri mai fusese căsătorit înainte și avea doi copii din prima căsnicie. 

Dacă în cazul celui de-al doilea soț existau semne că lucrurile nu se îndreaptă către prea mult bine, în cazul morții fulgerătoare a fostului fotbalist galez lucrurile au stat altfel. După dispariția acestuia, femeia mărturisea că nu știe dacă îl va putea ierta vreodată pentru că a ales să se sinucidă și descria evenimentul tragic drept „cel mai rău coșmar posibil”. Șocul morții lui Gary Speed a fost cu atât mai mare, cu cât Louise Speed l-a găsit spânzurat în garajul lor, după ce, în aceeași zi, ieșiseră împreună la cină cu niște prieteni. 
„L-am iertat pe Gary? Mă întreb asta des. Pot? Da? Nu știu. Am fost martor la rănirea pe care a provocat-o familiei și prietenilor săi, în special băieților lui, mamei și tatălui său. Pur și simplu nu știu dacă l-am iertat încă sau nu. Dar bineînțeles că vreau. Furia s-a mai domolit. și asta face parte din ea. Am fost supărat pe el multă vreme, dar asta m-a ținut puternică. Când mi-am eliberat furia, m-am simțit puțin vulnerabil”, declara cu sinceritate femeia, după moartea celui dintâi soț al său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net