Veste-bombă în fotbalul internațional: Kylian Mbappe s-ar iubi cu Ines Rau, un model transgender

După ce anul trecut a ieșit la iveală informația potrivit căreia Kylian Mbappe se iubește cu modelul Alicia Aylies, se pare că atacantul celor de la PSG nu a stat prea mult pe gânduri și s-a reorientat rapid. Potrivit presei internaționale, Mbappe s-ar iubi, în prezent, cu Ines Rau, primul model transgender care a reușit să pozeze în Playboy. 

Presa internațională vuiește de ceva vreme pe un subiect extrem de controversat: actuala relație a starului de la PSG, Kylian Mbappe. Zvonurile au pornit, în primă fază, în presa franceză și în cea italiană, după ce atacantul de 24 de ani s-a afișat la Cannes alături de modelul transgender Ines Rau.

Cine este Ines Rau, presupusa iubită a lui Kylian Mbappe

Deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile cum că ar forma un cuplu, ipostazele în care au fost surprinși de paparazzi vorbesc de la sine. Cei doi au fost văzuți pe un yacht de lux, dar și pe plajă, acolo unde fotbalistul francez o plimba pe Ines Rau pe brațe, într-un cadru cât se poate de romantic și de apropiat. 

Ines Rau este primul model transgender care a pozat pentru Playboy. Acest eveniment a avut loc în anul 2017. 

Ines-Loan Rau, născută în 1990 la Paris, Franța, este un fotomodel francez care a fost vedeta revistei Playboy, în luna noiembrie 2017. Modelul de origine algeriană a fost primul care a proclamat deschis că este transsexual. La naștere a fost un copil de sex masculin, dar la vârsta de 16 ani, inspirată de modelul transgender englez Caroline „Tula” Cossey, a făcut tranziția și a trecut prin procesul de schimbare de sex fizic. A trăit apoi ca femeie, dar a ieșit în evidență ca persoană transsexuală abia la 24 de ani, și iată ce a declarat într-unul dintre interviurile sale.

Kylian Mbappe și Ines Rau
Kylian Mbappe și Ines Rau

Citește și - Nebunie în Qatar! Dubla lui Mbappe readuce Franța în lupta pentru câștigarea CM 2022. Macron, explozie de fericire în tribune!

„Am stat mult timp fără să spun nimic despre faptul că sunt transsexual. Am avut multe întâlniri și aproape că am uitat de asta. De asemenea, îmi era teamă că nu voi găsi niciodată un iubit și că voi fi percepută ca fiind ciudată, dar apoi m-am gândit că ar trebui să fiu eu însămi”, a spus Ines, potrivit presei internaționale. 

 Cu ce alte femei celebre s-a iubit Kylian Mbappe

Până confirmă sau informă starul de la PSG relația cu Ines Rau, vă spunem noi cu cine s-a mai iubit în trecut. În 2021, atacantul de 24 de ani trăia o frumoasă poveste de iubire alături de Alicia Aylies, fostă „Miss Franța”. Cei doi erau împreună de 3 ani, însă se pare că relația nu a mers și au luat-o pe drumuri separate.

În trecutul lui amoros, Kylian a avut numai femei frumoase. Fotbalistul s-a mai iubit cu Rose Bertram, un model belgian superb.

Aceasta a semnat cu o agenție de modeling pe vremea când avea numai 13 ani și cu agenția Dominique atunci când avea 16 ani. Într-un interviu acordat pentru Vogue, Rose a mărturisit că nu se aștepta să aibă o carieră de succes, având în vedere faptul că oamenii din jurul ei o descurajau în permanență. 

„Îmi amintesc că atunci când am început, oamenii îmi spuneau mereu că nu va funcționa niciodată. Mi-au spus că nu voi ajunge niciodată să am joburi mari pentru că nu eram suficient de înaltă, iar corpul meu nu se potrivea pentru asta. Chiar acum suntem în 2016 și este atât de important să dăm șanse fetelor care nu sunt înalte, care au forme și sunt diferite. În acest fel poți spune că moda se schimbă, acum totul se rezumă la cine ești”, a declarat modelul, în urmă cu 6 ani. Din păcate, relația dintre Kylian și Rose a fost sortită eșecului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net