Vești proaste pentru Neymar: brazilianul, aproape să rateze întreg sezonul

După ce a părăsit terenul în lacrimi, la ultimul meci disputat de naționala Braziliei, testele medicale i-au adus lui Neymar o veste nefericită, sud-americanul primind diagnosticul de  ruptură de ligament încrucișat anterior și ruptură de menisc. 

Neymar se pregătește din nou de operație (FOTO: EPA)
Neymar se pregătește din nou de operație (FOTO: EPA)

Accidentarea suferită de fotbalistul de 31 de ani presupune o operație, așa încât jucătorul are toate șansele să rateze întreg sezonul - o lovitură atât pentru el, cât și pentru Al-Hilal, clubul pentru care a acceptat să joace, începând din vară.
„Testele medicale la care Neymar a fost supus au confirmat că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului și a meniscului. Fotbalistul va fi operat și, ulterior, se va stabili programul de recuperare pe care îl va urma”
, a anunțat Al-Hilal.
„Este un moment foarte trist, cel mai rău din viața mea. Știu că sunt puternic... Dar, de data aceasta, am nevoie de sprijinul familiei și al prietenilor mei. Nu este ușor să te accidentezi, să fii supus unei intervenții chirurgicale și apoi... Să o faci din nou, doar patru luni mai târziu. Am credință, așa că las totul în mâinile lui Dumnezeu. Vă mulțumesc pentru mesajele de sprijin și afecțiune”, a scris Neymar, pe contul său de Instagram.

Accidentare după accidentare în cariera brazilianului

Accidentarea suferită vine la doar câteva săptămâni de când Neymar s-a întors pe gazon, după accidentarea gravă la glezna dreaptă, pentru care a avut nevoie de șase luni de recuperare.
Neymar a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, după cele şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, unde a bifat o serie de performanțe de răsunet, câştigând printre altele cinci titluri de campion al Franţei. Campioana din Ligue 1 a încasat 90 milioane de euro după această mutare, urmând ca Neymar să aibă un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon la Al-Hilal, gruparea investind aproape 350 milioane de euro pe transferuri, în această vară.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net