Topul celor mai bogați fotbaliști din toate timpurile! Messi ocupă un loc de cinste

Este un lucru cunoscut faptul că fotbaliștii de renume câștigă sume impresionante de bani în urma muncii pe care o depun pe teren, dar și a contractelor de imagine pe care le au. Iată cine sunt jucătorii care au făcut cei mai mulți bani din sport.

Francesco Totti, momentan aflat într-o situație delicată, după ce soția sa anunțat că intenționează să depună actele de divorț, are o situație materiale foarte bună.

Sunt șanse destul de mari ca celebrul fotbalist să rămână fără o parte din averea impresionantă după ce divorțul se va finaliza. Conform declarațiilor de avere, Francesco Totti are în conturi nu mai puțin de 101,6 milioane de dolari!

image
Francesco Totti riscă să piardă o parte din avere după divorț Sursă foto: Profimedia

Citește și: Ce gest extrem a făcut Wayne Rooney pentru a fi iertat de soție 

Gareth Bale, care momentan activează la echipa Inter Miami și la națională Țării Galilor are o avere de 125 de milioane de dolari. Este urmat în topul celor mai bogați fotbaliști de către Wayne Rooney, care deține suma de 145 de milioane de dolari.

image
Gareth Bale Sursă foto: Profimedia

Rooney s-a remarcat și pe teren, dar și prin viața de noapte foarte activă pe care o are. Nu doar o singură dată a fost prins sub influența băuturilor alcoolice și s-a aflat la un pas de divorț, fiind fotografiat în ipostaze tandre cu alte femei. 

image
Wayne Rooney a scris istorie la Manchester United

Alexandre Pato se află la egalitate cu Rooney, având 145 de milioane de dolari, dar mult mai puține scandaluri în care a fost implicat. 

Vezi și: Cum arată casa de 36 de milioane de dolari a lui David Beckham 

Top trei al celor mai bine plătiți jucători din lume nu ar trebui să ne suprindă. Podiumul este ocupat de Lionel Messi, care are 400 de milioane de dolari. Pe locul doi se află David Beckham, cu o avere netă estimată în luna iulie 2022 la 450 de milioane de dolari.

image
Lionel Messi Sursă foto: Profimedia

De altfel, David și soția acestuia, Victoria Beckham dețin mai multe reședinte de vacanță pentru care au cheltuit milioane de dolari, însă banii nu sunt o problemă pentru ei, așadar își permit să-și îndeplinească orice capriciu, indiferent de cât de absurd ar fi acesta. 

Ar putea să te intereseze și: Poftiți în garajul lui Cristiano Ronaldo! Are mașini de 20 de milioane de euro 

image
David Beckham Sursă foto: Profimedia

Așa cum ne așteptam, Cristiano Ronaldo este fotbalistul cu cele mai mari încasări din fotbal și contracte de imagine. Conform celor mai recente informații, el are în conturi peste 450 de milioane de dolari.

image
Cristiano Ronaldo Sursă foto: Profimedia

Să nu uităm că sportivul are și o pasiune foarte costisitoare: bolzii de lux. Fotbalistul deține un garaj care adăpostește adevărate bijuterii pe patru roți! Cristiano Ronaldo a cheltuit nu mai puțin de 20 de milioane de euro pentru a-și satisface pasiunea pentru mașinile extravagante și, cu siguranță, nu se va opri aici!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Arme chimice
Atacul ucrainenilor asupra unei drone kamikaze a rușilor / Foto Captură Video
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg