Brigitte a scos afacerea de la Ilie din faliment: „Am băgat 80.000 de euro! “

Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă au avut un an greu! Pandemia le-a cam stricat ploile cu toate afacerile pe care le-au avut! Singura care a mai rămas în picioare e afacerea cu restaurantul, lăsată moștenire lui Brigitte de fostul soț, Ilie Năstase. Brigitte a investit bani grei să țină afacerea pe linia de plutire.

Brigitte Pastramă a avut afacerile afectate de pandemie în 2021 Sursa: Instagram
Brigitte Pastramă a avut afacerile afectate de pandemie în 2021 Sursa: Instagram

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, au pierdut inițial, în pandemie, shaormeria, pe care de abia o deschiseseră. Apoi, mascații au descins peste ei și le-au săltat măștile de firmă contrafăcute.

Acum apele s-au mai liniștit în familia Pastramă. Cei doi s-au pus pe treabă și au investit bănuții pe care-i mai aveau în restaurantul pe care Ilie Năstase i l-a lăsat fostei sale soții la divorț.

Iarna trecută am fost închiși. Doar cei care aveau terasă puteau să funcționeze. Am schimbat cortul și am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

Brigitte a închis și a redeschis localul de mai multe ori pe pandemie, datorită restricțiilor. La fiecare redeschidere, bruneta a mai scos din buzunar niște bani pentru a-l reamenaja.

Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari”, a mai spus Brigitte, pentru Click!

„Am dat 10 000 de euro pe animale animatronice!”

Brigitte a comandat tocmai din Dubai animale animatronice, tigrii și urși panda, în care a investit o groază de bani.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a adăugat Brigitte.

Între timp, Brigitte și Florin Pastramă au renunțat și la reality-show-ul de la Antena Stars, cei doi concentrându-se acum doar pe afacerea cu restaurantul.

Brigitte Pastramă este în prezent la a patra căsătorie. În 2002, Brigitte a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt, primul ei soț. În 2006, bruneta s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorţat în 2010. Apariţia ei la tv l-a făcut pe Ilie Năstase să reacţioneze şi să vrea să o ajute. În primăvara lui 2013, cei doi au depus actele de căsătorie şi au spus “Da” la Primăria Timișoara. După 8 ani de relație și 5 de căsnicie Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit în 2018. În luna mai 2019, Brigitte se căsătorea pentru a patra oară, de data aceasta cu Florin Pastramă. Povestea lor de dragoste a început în emisiunea „Ferma”, de la Pro Tv și, în scurt timp, ei au devenit nu doar parteneri de viață, ci și de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net