Anamaria Prodan, atac la Reghe! „Vai de mama lui! Să-și facă mendrele la Amsterdam!”

Ultima actualizare:

Mai e doar o lună până la marele divorț! Anamaria Prodan trebuie să se prezinte pe 7 februarie la Judecătoria din Buftea! Până atunci impresara continuă pe toate fronturile războiul cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, Corina Caciuc. Impresara a schimbat până și yala de la vila din Snagov, de frică să nu-i mai dispară câte ceva de prin casă !

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează pe 7 februarie Sursa: Instagram
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează pe 7 februarie Sursa: Instagram

Impresara a schimbat yala de la Snagov!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a intrat în linie dreaptă! Mai e doar o lună până când cei doi vor apărea în fața magistraților. Până atunci, impresara pune, din nou, tunurile pe fostul soț, Laurențiu Reghecampf. După ce a introdus două plângeri penale pentru furt la adresa fostului soț, dar și una pe numele amantei acestuia, Corina Caicuc, impresara a schimbat și yala de la ușa vilei sale de la Snagov. Surse din preajma fostului cuplu Prodan-Reghecampf au dezvăluit, pentru Click!, că impresara se teme să nu-i fie sustrase și alte obiecte de valoare din casă.

„VA ADUCE ÎNAPOI TOT CE A SUSTRAS!”

Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Surse din apropierea fostului cuplu Prodan-Reghcampf au mai dezvăluit că, nici cu ocazia Sărbătorilor, antrenorul Universității Craiova nu a venit să-și vadă copiii, nici măcar pe Laur junior, alias Bebeto. Mai mult, antrenorul le-ar fi transmis fiicelor Anemariei Prodan, Sarah și Rebeca, să nu-l mai caute!

Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a mai declarat impresara, pentru Click!.

Anamaria Prodan (49 de ani) trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan a câștigat, între timp, Ordonanța prin care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf. Apoi impresara a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf și alta pe numele Corinei Caciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net