Actorii care se iubeau în film, dar se urau în viața reală. Au scris istorie, însă nu se suportau: „Puteți s-o dați afară și să aduceți altă actriță?”

Chiar dacă magia cinematografiei ne aduce adesea cupluri de vis pe ecran, relațiile dintre actorii din spatele camerelor pot fi departe de romantism și armonie. De la tensiuni ascunse la certuri publice, iată câțiva actori celebri care, în ciuda chimiei lor remarcabile pe ecran, se urau în viața reală:

Actori. Foto: arhiva.
Actori. Foto: arhiva.

David Duchovny și Gillian Anderson - „The X-Files”

Agenții FBI Dana Scully și Fox Mulder din „The X-Files” au captivat inimile fanilor cu misterele lor paranormale și cu tensiunea sexuală subtextuală. Cu toate acestea, în viața reală, relația dintre David Duchovny și Gillian Anderson nu era deloc roz. Duchovny a mărturisit că petrecerea mult timp împreună în timpul filmărilor i-a adus la capătul răbdării: „Obișnuiam să ne certăm fără motiv. Nu ne mai suportam unul pe celălalt”.

William Baldwin și Sharon Stone - „Sliver”

În thriller-ul „Sliver” din 1993, William Baldwin și Sharon Stone au fost co-staruri în câteva scene „fierbinți”. Cu toate acestea, Stone nu putea să-l sufere pe Baldwin, iar în timpul unui sărut a mușcat intenționat limba colegului său de platou, provocându-i dificultăți în vorbire pentru câteva zile după incident.

Patrick Swayze și Jennifer Grey - „Dirty Dancing”

„Dirty Dancing” a fost un fenomen cultural, dar relația dintre Patrick Swayze și Jennifer Grey nu era deloc dans pe roz. Swayze a descris-o pe Grey ca fiind „deosebit de emotivă”, adesea izbucnind în lacrimi sau râs în momente nepotrivite, ceea ce a dus la reluări continue și la conflicte între cei doi actori.

Harrison Ford și Sean Young - „Blade Runner”

„Blade Runner” este acum considerat un clasic al cinematografiei, dar filmările au fost departe de o experiență plăcută pentru Harrison Ford și Sean Young. Membrii distribuției au descris scenele lor de dragoste ca fiind „scene de ură”, iar Ford a sumarizat întreaga experiență ca fiind „neplăcută”.

Ryan Gosling și Rachel McAdams - „The Notebook”

Chiar și în cel mai romantic film al anilor 2000, „The Notebook”, tensiunile între Ryan Gosling și Rachel McAdams au fost evidente. Gosling a fost nemulțumit de colaborarea cu McAdams și a cerut chiar să fie dată afară și înlocuită cu altă actriță pentru scenele de repetiție. Cu toate acestea, până la urmă, tensiunea s-a potolit și cei doi actori au format chiar un cuplu în viața reală pentru o perioadă de timp.

Astfel, deși pe ecran acești actori au scris istorie, relațiile lor tumultuoase în viața reală demonstrează că chimia cinematică nu se traduce întotdeauna în armonie personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net