Actorul fabulos care a făcut senzație la tobe în concertul lui Ed Sheeran, în fața a 70.000 de fani! „Face un documentar!” VIDEO

Ultima actualizare:

Ed Sheeran a concertat pe Arena Națională, din București, sâmbătă 24 august, în fața a unui număr imens, de aproape 70 000 de spectatori! Surpriza serii, însă, a fost apariția pe scenă a superstarului Chris Hemsworth, interpretul lui Thor, din seria Marvel. Momentul din cadrul concertului de pe Arena Națională din București a fost filmat pentru cel de-al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic, „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth”.

După ce a învățat să cânte la tobe de la zero, Chris Hemsworth s-a alăturat, sâmbătă seara, prietenului său, cantautorul Ed Sheeran, câștigător al premiului Grammy, pentru a interpreta pentru prima dată piesa „Thinking Out Loud”, în fața unui public de aproximativ 70 000 de fani, prezenți la București. 

Fanii români, dar și cei veniți din străinătate să-l vadă pe idolul lor, Ed Sheeran, au rămas fără cuvinte când pe scenă a aparut eroul filmelor Marvel, celebrul Chris Hemsworth, în carne și oase. Chris a dat pentru prima oară un recital la …tobe. 

Interpretarea surpriză a lui Chris Hemsworth a avut loc, pe Arena Națională din București, în cadrul celui mai nou turneu al lui Ed Sheeran, „the +–=÷x tour”.

Chris Hemsworth, recital la tobe în concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Nătională

După concert, Ed Sheeran, dar și Chris Hewsworth au postat un videoclip pe Instagram, în care au explicat cum au ajuns să colaboreze, tocmai în concertul din România.

„Practic, Chris mi-a trimis un e-mail în decembrie, anul trecut, spunându-mi că face un documentar despre sănătatea cognitivă și beneficiile învățării unui instrument. 

Și a venit să mă viziteze, a învățat tobe și va urca pe scenă în fața a 70.000 de oameni”, a explicat Ed Sheeran, în videoclipul postat pe rețelele de socializare. 

Momentul de la București, filmat pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth”

Provocarea de a învăța să cânte la un instrument, menită să stimuleze creierul, a fost filmată pentru cel de-al doilea sezon al serialului de la National Geographic,  „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth”, care va apărea în 2025.

 Pe parcursul noului sezon al serialului „Dincolo de limite”, Chris explorează fizic și mental o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive și conexiuni sociale. 

Îndrumat de experți de renume mondial, mentori și lideri spirituali, el va călători până la capătul lumii pentru a descoperi cele mai recente idei științifice și a descifra câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viață mai bună. Primul sezon din serialul  „Dincolo de limite” este deja disponibil pe Disney+.

Pentru cel de-al doilea sezon al serialului producători executivi sunt: Tom Watt-Smith și Jane Root, iar Arif Nurmohamed este co-producător executiv pentru Nutopia. Creatorii Darren Aronofsky și Ari Handel de la Protozoa Pictures revin la producția executivă, iar Chris Hemsworth, Ben Grayson și Brandon Hill sunt producători executivi pentru Wild State. Pentru National Geographic, Bengt Anderson și Simon Raikes sunt producători executivi, iar Tom McDonald este vicepreședinte executiv al Global Factual and Unscripted Content.

Al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic va avea premiera în 2025.

Ed Sheeran a făcut shot total

Turneul lui Ed Sheeran va continua cu spectacole în Bulgaria, Cipru și Brazilia în 2024, urmate de alte date internaționale anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net