Alec Baldwin e falit și riscă să ajungă la închisoare! E acuzat de omor prin imprudență

Alec Baldwin (66 de ani) nu mai scapă de probleme! Actorul a fost acuzat miercuri, în cadrul procesului din Santa Fe, de „încălcarea regulilor de siguranţă de bază”, dar avocații lui au descris împuşcăturile, care au ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins în 2021, drept o „tragedie imprevizibilă”.

Alec Baldwin la procesul din Santa Fe
Alec Baldwin, supărat la proces. Foto: Profimedia

Alec Baldwin, care este acuzat de omor prin imprudență în cadrul acestui nou proces, riscă până la 18 luni de pușcărie, în cazul în care este găsit vinovat. În octombrie 2021, starul de la Hollywood a mânuit pistol încărcat cu gloanțe reale, omorând-o pe directoarea de imagine și rănindu-l pe regizorul Joe Souza.

„Alec Baldwin este o vedetă capricioasă”

La tribunalul din Santa Fe, procuroarea Erlinda Ocampo Johnson l-a prezentat, miercuri, drept o vedetă capricioasă, care a neglijat regulile elementare de siguranţă privind mânuirea armelor.

El s-a jucat cu o armă adevărată şi a încălcat regulile de bază de siguranţă pentru arme de foc. Baldwin a cerut să i se dea cel mai mare pistol disponibil și l-a îndrepetat către membrii echipei!”, a afirmat ea în fața juriului. Alec s-a prezentat la audiere cu soția sa, Hilaria Baldwin (40 de ani), și cu Stephen, unul dintre frații lui. „Nu vor exista martori sau fragmente de probe în acest proces care să spună că Alec ştia sau ar fi trebuit să ştie că arma conţinea un glonţ real!”, a spus avocatul actorului, Alex Spiro.

Pe lângă acest proces, Alec Baldwin ar avea și probleme financiare. El se chinuie de doi ani să își vândă casa din Hamptons, cu 19 milioane de dolari. Inițial a cerut 29 de milioane de dolari, apoi 25 de milioane în ianuarie 2023. De atunci, a tot scăzut din preț.

De când a provocat tragedia de pe platoul filmului „Rust”, Alec Baldwin nu s-a mai bucurat de roluri, iar facturile legale s-au tot adunat, presa americană raportând că acesta ar fi falit. Însă, o sursă apropiată de Baldwin a negat că actorul ar avea probleme financiare, fără să dea mai multe detalii, conform Daily Mail.

Alec Baldwin are șapte copii cu Hilaria, Carmen (10 ani), Rafael (8 ani), Leonardo (7 ani), Romeo (6 ani), Eduardo (3 ani), Maria (3 Ani) și Ilaria (1 an și jumătate).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net