Amber Heard a dat bir cu fugiții! A părăsit SUA și s-a ascuns în Europa, sub un nume fals

Amber Rose a pierdut procesul împotriva lui Johnny Depp și datorează câteva milioane de dolari fostului său soț. Acum, pentru a scăpa de presiunea mass-mediei, dar și pentru a uita de datoriile financiare, actrița a fugit din SUA și s-a refugiat în Spania, sub un nume fals. 

Amber Heard a dat bir cu fugiții! (sursa FOTO EPA-EFE)
Amber Heard a dat bir cu fugiții! (sursa FOTO EPA-EFE)

Amber Rose a dat bir cu fugiții, în Mallorca, Spania, după înfrângerea nemiloasă din sala de judecată, suferită în fața fostului soț, actorul Johnny Depp. În urma acestui proces Amber trebuie să achite opt milioane de dolari și atât opinia publică, cât și fanii au fost cu ochii pe ea, în ultima vreme. 

Citește și: Primul rol al lui Johnny Depp, de la scandalul procesului! Ce personaj controversat va juca

În timp ce Johnny face eforturi pentru a reveni la un trai normal, Amber Heard ar avea planuri complet diferite.

Potrivit publicației Marca, Heard a fost adesea văzută pe insula mediteraneană Mallorca, împreună cu fiica ei, Oonagh Paige, în vârstă de 1 an, și cu iubita ei, Bianca Butti, în vârstă de 40 de ani.â

Nu rata nici: Amber Heard a ajuns la sapă de lemn, după ce a refuzat oferta lui Johnny Depp! Își vinde casa, pentru a plăti din datorii

Numele fals ales de Amber, o aluzie la Johnny Depp?

Se spune că această călătorie nu este doar o vacanță scurtă și că Heard ar plănui de fapt să se stabilească acolo, cel puțin o vreme, până se mai liniștesc apele în SUA, după scandalul procesului, din care a ieșit cu o imagine foarte șifonată. Amber a închiriat o casă în orășelul Costix sub un nume fals și se spune că acest nume este Martha Jane Cannary, numele unei eroine occidentale, cunoscută drept „Calamity Jane”. 

Vezi și: Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Numele fals pe care și l-a ales Amber Heard nu este deloc întâmplător, Calamity Jane fiind o femeie din secolul al 19-lea, o luptătoare aventuroasă, care se îmbrăca în haine bărbătești și lupta împotriva indigenilor. Se crede că că actrița a optat pentru acest personaj, ca un afront la adresa lui Johnny Depp, care este de origine indigenă. 

Casa în care locuiește Amber Heard are un trecut dubios

Casa în care locuiește la acest moment Amber Heard ar aparține familiei fostului președinte Maria Antonia Munar, care a trebuit să demisioneze din funcție din cauza unor acuzații de corupție și în prezent ispășește o pedeapsă cu închisoarea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg