Ana Maria Mărgean, după ce a luat locul 4 la “America’s Got Talent!”: “Mă consider numărul 1 pe ventrilocie”

#Exclusiv Click!

Încă o victorie pentru fetița-ventriloc Ana Maria Mărgean (13 ani). A obținut în urma voturilor telespectatorilor locul 4 în finala prestigiosului concurs „America's Got Talent: All Stars”. Chiar și așa, este un rezultat excepțional, atât pentru ea, cât și pentru România.  

Ana Maria Mărgean FB jpg

În ultima etapă a competiției, Ana Maria a prezentat un număr excepțional alături de idolul ei, comediantul ventriloc Terry Fator (57 de ani). A fost îndelung aplaudată și a avut din nou mare succes atât la public, cât și în fața juraților.

La scurt timp după aflarea clasamentului finalei „America's Got Talent: All-Stars”, Ana Maria Mărgean a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care au fost emoțiile trăite în timpul competiției.

 Ana Maria Mărgean: “Am fost în al nouălea cer”

Ana Maria Mărgean a câștigat sezonul cu numărul 11 „Românii au talent” / foto: PRO TV
Ana Maria Mărgean a câștigat sezonul cu numărul 11 „Românii au talent” / foto: PRO TV

La scurt timp după aflarea clasamentului finalei „America's Got Talent: All-Stars”, Ana Maria Mărgean a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care au fost emoțiile trăite în timpul competiției.

Am fost foarte fericită și emoționată. Pentru mine oricum a fost de ajuns că mă aflu în finala «America’s Got Talent: All Stars» și doar asta era o realizare foarte mare în sine. Iar atunci când am ajuns și în finală am fost în al nouălea cer”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Ana Maria Mărgean. 

„M-au încercat tot felul de sentimente pentru că am ajuns pe locul 4 la nivel mondial. După cum am zis, eu eram deja o câștigătoare, pentru faptul că eram singura româncă din finala acestei competiții”, a mai spus Ana Maria. 

„Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie, pentru că, locurile 1, 2, 3, au fost un saxofonist, niște dansatori și un acrobat”, a adăugat Ana Maria Mărgean, pentru Click!

Marele câștigător „America's Got Talent: All-Stars” este un acrobat în vârstă de numai 18 ani, Aidan Bryant, care a impresionat și el cu povestea sa de viață, pentru că, la fel ca Ana Maria, și este este autodidact. El a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Acrobatul Aidan Bryant a câștigat concursul 

image

În ediția din acest an a competiției care adună cele mai mari talente din toată lumea și se desfășoară în Los Angeles cei cinci concurenți care au acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și au ajuns astfel în finală sunt Aidan Bryant - acrobat, Aidan McCann - magician, Avery Dixon - saxofonist, trupa Light Balance Kids - dansatori și Ana Maria Mărgean - ventriloc.

Câștigătorul Aidan Bryant a învățat singur mișcările de acrobație

Câștigătorul Aidan Bryant povestește cum a învățat singur mișcările dificile de acrobație, inspirat de un videoclip cu Pink. „Am intrat în dulapul bunicii, am găsit un cearșaf, i-am pus două curele și le-am agățat într-un copac din grădină. A fi în finală înseamnă că toată munca mea de când aveam 14 ani, exersarea în curtea din spate a casei, în copac, a dat roade”, a declarat Bryant pentru People, chiar înainte de finală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
Banner Ștefan Bănică
banner rita mureșan png
dana rogoz (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net