Angelina Jolie, detalii cumplite despre cum Brad Pitt și-ar fi abuzat copiii: «I-a sugrumat și i-a lovit»

Ultima actualizare:

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt, în repetate rânduri, că i-ar fi abuzat fizic pe copiii lor și chiar l-a adus pe fostul soț în fața judecătorilor. Actrița a intentat din nou proces lui Pitt și, pentru prima dată, au ieșit la iveală detalii teribile despre momentul în care actorul și-ar fi abuzat copiii. 

Angelina Jolie, detalii cumplite despre cum Brad Pitt și-ar fi abuzat copiii (sursa foto Profimedia)
Angelina Jolie, detalii cumplite despre cum Brad Pitt și-ar fi abuzat copiii (sursa foto Profimedia)

Recent, Angelina Jolie l-a dat în judecată pe Brad Pitt pentru vinăria Miraval, pe care amândoi au deținut-o în sudul Franței, în perioada în care erau soț și soție. La acest moment, Brad Pitt este proprietarul domeniului, iar actrița susține că o parte din câștigurile pe care fostul ei soț le face de pe urma acestei vinării, i se cuvin ei. 

Citește și: Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

În actele pe care Jolie le-a depus la tribunal împotriva lui Brad Pitt, în bătălia pe domeniul din Franța, actrița a relatat în detaliu episodul de abuz, care s-a petrecut în 2016, deși această informație nu are nimic de-a face cu procesul actual în sine. 

Angelina Jolie a mai solicitat în trecut FBI-ului să facă publice documentele, iar când instituția i-a respins cererea, actrița a amenințat că dă în judecată Biroul Federal de Investigații. 

Nu rata nici: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

În actele depuse, Jolie relatează cu lux de amănunte cum, în timpul unei călătorii cu avionul privat, în 2016, Brad Pitt, aflat în stare de ebrietate, ar fi iscat o ceartă cu soția sa. Doi dintre copiii cuplului ar fi sărit în ajutorul mamei, dar actorul l-ar fi strâns de gât pe unul dintre micuți și l-ar fi lovit pe celălalt, iar pe Jolie ar fi apucat de cap și ar fi smucit-o. 

Vezi și: Brad Pitt iubește din nou, la 6 ani după despărțirea de Angelina Jolie!

Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. A apucat-o pe Jolie de cap și a zdruncinat-o. A turnat bere pe Jolie și a turnat bere și vin roșu peste copii”.

Autoritățile federale, care au jurisdicție asupra zborurilor, au investigat incidentul, dar au refuzat să facă dosar penal actorului. La câteva zile după presupusul incident, Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt. 

Află și: Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară

Reacția lui Brad Pitt la acuzațiile Angelinei Jolie

Brad Pitt a fost întotdeauna destul de discret în ceea ce privește acest subiect și a refuzat mereu să comenteze în mod direct acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție. 

Totuși, ultimele informații care au ieșit la iveală au fost ultima picătură pentru actor, așa că surse din anturajul lui Brad Pitt au declarat pentru TMZ că încercările Angelinei de a-i creea o imagine de tată ce-și agresează copii au avut un impact major asupra celor șase copii ai lor, care au devenit foarte înstrăinăți de tatăl lor. Aceeași sursă a mai adăugat că Brad are acum o „relație limitată și tensionată cu proprii săi copii, din cauza campaniei de denigrare a Angelinei”.

FBI a investigat acuzațiile lui Jolie cu privire la incidentul din 2016 și a concluzionat că acuzațiile sunt insuficiente pentru a merge mai departe. De asemenea, a existat și o anchetă a Departamentului de Servicii sociale pentru Copii și Familie, care a fost închisă din cauza lipsei de probe.

Angelina a mers apoi la tribunalul de familie în încercarea de a-l convinge pe judecătorul din dosarul de divorț că Brad era un părinte inapt, care nu ar trebui să aibă custodia. Judecătorul a analizat probele și a acordat custodie comună 50/50, respingând în esență acuzațiile Angelinei.

Potrivit surselor, tot ceea ce își dorește Angelina este răzbunare împotriva lui Brad.

Persoane din anturajul actorului au mai precizat că Angelina a otrăvit copiii împotriva lui Brad până în punctul în care nu mai are nicio relație cu niciunul dintre ei, iar victimele sunt întreaga familie.

De asemenea, aceleași persoane au mai subliniat că Brad nu a rostit niciodată public un cuvânt rău despre Angelina, de dragul copiilor și au adăugat că este profund rănit de ceea ce el crede că este un atac vicios și necruțător din partea fostei soții. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net