Așa mamă, așa fiică! Alessandra Ambrosio s-a pozat cu fata ei, în Hawaii

Alessandra Ambrosio (43 de ani) s-a fotografiat în vacanță în Hawaii, alături de fiica ei, Anja Louise (15 ani). Cele două s-au pozat în costum de baie, cocoțate pe niște pietre.

Alessandra Ambrosio, alături de fiica ei, Anja, îmbrățișate în costum de baie. Hawaii, august 2024
Alessandra Ambrosio, alături de fiica ei, Anja (Foto: Instagram)

Anja Louise seamănă foarte bine cu mama ei

Supermodelul brazilian, care deține o avere de 80 de milioane de dolari, a purtat un costum de baie întreg, de culoare verde, iar adolescenta, care îi seamănă foarte bine, a optat pentru un costum alb, format din două piese.

Alessandra Ambrosio mai are un fiu, Noah Phoenix (12 ani). Ambii copii sunt din relația cu fostul ei partener de viață, Jamie Mazur. Recent, s-a zvonit că focoasa șatenă ar fi într-o relație cu afaceristul irlandez Michael Smfit. Fanii fostului „îngeraș” Victoria’s Secret au lăudat-o pe fiica ei, Anja, care mai are puțin și o ajunge la înălțime, și care i-ar putea călca pe urme în lumea modellingului.

Ce dietă ține Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio are întotdeauna grijă la ceea ce mănâncă și face și sport. Ea nu se atinge de produse de tip fast-food. 

„Totul depinde de zi și dacă lucrez pe platou sau lucrez de acasă. La micul dejun consum de obicei ouă și/sau pâine prăjită cu avocado și, după antrenament, în general beau un suc verde. La prânz mănânc o salată împreună cu pui sau pește.

Pentru cină, aș putea merge la sushi sau aș putea face grătar brazilian acasă. Am, de asemenea, niște nuci sau un baton proteic în geantă tot timpul în cazul în care mi se face foame în timp ce muncesc”, a explicat manechinul în urmă cu ceva ani, potrivit publicației Harper’s Bazaar.  Alessandra a explicat că face excerciții fizice în fiecare zi, timp de o oră - o oră și jumătate. Uneori, îi place să facă drumeții sau să joace volei alături de prieteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net